"Grammy" skatītāji neizpratnē par noslīkušās "Glee" zvaigznes aizmiršanu mirušo piemiņas brīdī

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

14. martā "Grammy" pasniegšanas ceremonijas laikā notika piemiņas brīdis, kurā tika godināti tie mūzikas nozares pārstāvji, kuri pērn devās mūžībā. Tomēr vērīgākie skatītāji bija izbrīnīti, viņu vidū neieraugot seriāla seriāla "Radīti skatuvei" (Glee) aktrises Naijas Riveras vārdu. 

Kā zināms, Rivera pērnā gada 8. jūlijā noīrēja laivu, lai kopā ar četrus gadus veco dēlu dotos izbraucienā pa ezeru Kalifornijā. Zēns tika atrasts viens pats laivā, tērpts glābšanas vestē. 

Riveras dēls izmeklētājiem pastāstīja, ka māte iecēlusi viņu atpakaļ laivā, pēc tam puisēns redzējis, kā viņa pazūd zem ūdens. 

Riveras mirstīgās atliekas tika atrastas 13. jūlijā, un viņas nāves cēlonis - noslīkšana.

Rivera plašāku atpazīstamību ieguva seriālā "Glee" ar Santanas Lopezas lomu. Viņa seriālā filmējās no 2009. līdz 2015. gadam. Taču Rivera 2010. gadā tika nominēta "Grammy" kā "Labākā popmūzikas dueta vai grupas izpildījums" ar dziesmu "Don't Stop Believin'".

Daudziem Riveras faniem radās jautājums - kādēļ zvaigznes vārds netika minēts piemiņas brīdī. Lai arī "Grammy" nav paskaidrojis situāciju, Riveras vārds ir redzams "Grammy" mājaslapā.

Līdzīga situācija gadījās pērn "Oskaru" ceremonijā, kad piemiņas brīdī netika godināts 2019. gada martā mūžībā aizgājušais seriāla “Beverlihilsa 90210” aktieris Lūks Perijs, kurš paspēja nofilmēties arī Kventina Tarantīno kinolentē "Reiz Holivudā...".

Toreiz ceremonijas rīkotāji situāciju skaidroja šādi: "Mēs saņemam simtiem lūgumu iekļaut savus mīļos un industrijas kolēģus "Oskaru" piemiņas segmentā. Izpildkomiteja, kas pārstāv katru nozari, izskata sarakstu un izvēlas, pamatojoties uz ierobežoto raidlaiku. Visi iesniegumi ir pieejami "Oskaru" mājaslapā un būs redzami visu gadu. Lūks Perijs ir šajā sarakstā."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu