TV personība Kristīne Komarovska skaidro, kādēļ pilnībā atteikusies no sociālajiem tīkliem (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristīne Komarovska
Kristīne Komarovska Foto: LETA

LTV raidījuma "Kultūrdeva" veidotāja Kristīne Komarovska pirms dažiem gadiem piedzīvoja izdegšanu ļoti smagā formā. Nu viņa izdevumam "Ieva" atklāj, kā atpazīt šos simptomus. 

Komarovskas CV ir iespaidīgs - viņa kādu laiku dzīvojusi ārzemēs, atgriežoties Latvijā, bijusi žurnāla "Figaro" vadītāja un grupas "Astro'n'out" menedžere, strādājusi portālā Boby.me, kā arī bijusi Latvijas Radio 5 (pieci.lv) dīdžejs, STV Pirmā! šova "Starp mums runājot" veidotāja, 360TV šova raidījuma "Kas karsts?" vadītāja un nesen sarakstījusi grāmatu "Latvian ABC".

32 gadus vecā sieviete neslēpj - atceroties visu, ko darījusi, viņai šķiet, ka ir par ātru dzīvojusi. "Kāpēc es tā skrēju? Likās - kad man būs trīsdesmit, vairs neko nevarēšu, man būs ģimene, bērni, un... viss. Šķita, ka priekšā būs tāda kā STOP zīme - ja neskriešu, kaut ko nokavēšu. Izrādās, neko nevar nokavēt."

Komarovska atklāj, ka piedzīvojusi izdegšanu smagā formā un joprojām laiku pa laikam viņu pārņem sajūta, ka "sit laukā korķus". 

"Atzīšos - apstāties nav viegli. Pakausi visu laiku elpo bailes par to, ka palaidīsi garām kādu projektu, ka būs par maz naudas un ka tagad cilvēkiem nav darba... Nē! Ja vajag, jāņem slimības lapa," pārliecināta ir Komarovska un piebilst: lai atpazītu izdegšanu, ir "emocionāli jāizglītojas". 

Tāpat viņa pirms mēneša atteikusies no sociālajiem tīkliem. "Desmit gadu katru rītu, katru dienu biju "Instagram", "Facebook" un citur. Kas, starp citu, arī veicina izdegšanu," saka TV personība.

Pilnu interviju ar Kristīni Komarovsku lasiet žurnāla "Ieva" jaunākajā numurā!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu