Nav runa par to, vai likumiski viss bija korekti, runa ir par piemēra rādīšanu: Eilands kritizē "Zelta mikrofona" norisi (16)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Ralfs Eilands
Ralfs Eilands Foto: LETA

16. martā tiešraidē no Rīgas Mākslas un mediju tehnikuma Mediju centra tika paziņoti "Zelta mikrofona 2021" laureāti. Pasākuma norise pandēmijas laikā daudziem radīja neizpratni, un nu ar savu komentāru dalījies arī mūziķis Ralfs Eilands. 

Eilands, kurš pats bija starp šā gada balvu nominantiem, vietnē "Facebook" vērās pie saviem sekotājiem.

"Par "Zelta mikrofonu" un epidemioloģiskajiem ierobežojumiem. Lai arī esmu priecīgs par visiem balvu saņēmējiem, pats biju pasākuma nominants un tiku aicināts apmeklēt "Zelta Mikrofonu", pēc pasākuma ir rūgtuma pēcgarša.

Neesmu iedziļinājies, kurš bija atbildīgais organizators, bet ceru, ka šis pasākums neradīs publikai iespaidu, ka arī pārējiem pasākumu nozares pārstāvjiem ir vienalga par epidemioloģiskajiem ierobežojumiem mūsu valstī.

Es zinu, ka man apkārt ir vairāki atbildīgi un strādāt griboši kolēģi, kuriem pietiek zināšanas, lai rīkotu drošus pasākumus šajos pandēmijas apstākļos.

Šeit nav runa par to, vai likumiski viss bija korekti, runa ir par piemēra rādīšanu situācijā, kad citiem ir liegums satikt kādu pat ārpus savas mājsaimniecības.

Atvainojos nozares vārdā un ceru, ka šis gadījums nemetīs ēnu arī uz pārējiem organizatoriem," teikts Eilanda ierakstā. 

Komentāros viņš piebilda, ka šis gadījums bijis "sāpīgs", jo viņš pats ir ieinteresēts, lai pēc iespējas ātrāk atsāktos koncerti "jebkādā veidolā".

Jau vēstījām, ka "Zelta mikrofona" producente Elita Mīlgrāve norādīja - "Zelta mikrofona" ceremonijas ieraksts esot bijis viens no visrūpīgāk plānotajiem un no drošības viedokļa vissagatavotākajiem beidzamā gada laikā.

"Atbildot uz kritiku par to, ka TV tiešraide vispār notika, varam teikt, ka – līdzīgi kā augsta līmeņa sportā un kultūras pasākumos – Mūzikas ierakstu gada balva “Zelta mikrofons” ir valsts nozīmes mūzikas industrijas pasākums. Un, līdzīgi kā augsta līmeņa sportā un kultūras pasākumos, arī "Zelta mikrofona" ceremonija tika organizēta, ievērojot visus drošības protokola noteikumus," skaidroja Mīlgrāve.

Foto: Mūzikas ierakstu gada balvas "Zelta mikrofons" nominanti un laureāti ārpus tiešraides

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu