Dziedātāja Antra Stafecka pārsteidz ar to, kādu arodu apguvusi

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Dziedātāja Antra Stafecka, kuras ceļš līdz karjeras virsotnei bijis emocionāli ļoti smags, 360TV sarunu šovā "Pasaki to skaļi" atklāja, kāda ir viņas pamatprofesija. 

Stafecka atzīst, ka viņai nācies sevi pierādīt gan TV šovos, gan uzklausīt skarbu kritiku un nosodošus komentārus, kā rezultātā Antra piedzīvojusi veģetatīvo distoniju un pilnīgu bezspēku. Grūtākajos brīžos viņai atbalstu sniedzis talantīgais komponists un klavieru pavēlnieks Uldis Marhilēvičs, kuram Antra raidījumā veltīja siltus pateicības vārdus.

Runājot par savas karjeras līkločiem, dziedātāja skatītājiem atklāja arī kādu mazāk zināmu faktu – viņa savulaik vēlējusies skatuves karjeru nomainīt pret veterinārārstes arodu. Tiesa, pēc mammas jautājuma, vai meita būtu gatava arī visām, ne tik tīkamām šīs profesijas niansēm, viņa ātri vien pārdomājusi. “Tad viss bija skaidrs, Antriņa grib būt tikai dziedātāja,” pajokoja Stafecka un piebilda, ka, mammas mudināta, tomēr apguvusi kādu “stabilu arodu” un izmācījusies par grāmatvedi.

Tiesa, šajā profesijā dziedātāja nav strādājusi. “Es negribētu sev tādai, kāda es esmu, uzticēt uzņēmuma naudu,” smej Antra. Vairāk uzzini video!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu