Lemberga sieva pārliecināta, ka nākamo kāzu gadadienu abi sagaidīs kopā (12)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristīne un Aivars Lembergi
Kristīne un Aivars Lembergi Foto: No Kristīnes Lembergas privātā arhīva.

22. februārī Rīgas apgabaltiesa Aivaram Lembergam piesprieda piecu gadu cietumsodu. Neraugoties uz notikušo, Lemberga kundze Kristīne intervijā portālam "Apollo" pārliecināti pauž - nākamo kāzu gadadienu sagaidīs kopā.

Intervijā Lemberga atminas, ka abi iepazinušies 2000. gadu sākumā. "Praktiski es Ventspils pašvaldībā strādāju no 2004. gada, bet Aivaru es pazinu vēl iepriekš, jo tādas nopietnas darba gaitas sāku, strādājot Baltijas jūras piekrastes attīstības aģentūrā, kas šobrīd skaitās Kurzemes plānošanas reģions, un tur faktiski arī bija mūsu pirmā lielā iepazīšanās darba jautājumos. Pēc tam es pāris gadus pastrādāju Finanšu ministrijā un tad mani uzaicināja strādāt Ventspils labā, un nu jau 16 gadus strādāju Ventspilī."

Pagājušogad pāris svinēja piecus gadus laulībā. Vaicāta, vai sanāk, ka nākamo kāzu jubileju kopīgi pavadīs tikai pēc pieciem gadiem, viņa atbild: "Nu tas ir skarbi teikts... Lai arī cik spriedums, manuprāt, ir bijis netaisns attiecībā tieši uz apcietinājumu, es tomēr ticu tiesu sistēmai, un tagad tā iespēja pārsūdzēt spriedumu ir skaidrāk zināma. Es esmu pārliecināta, ka jau sesto kāzu jubileju mēs sagaidīsim kopā."

Pilnu interviju ar Kristīni Lembergu lasiet šeit!

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu