Vudijs Alens jaunā intervijā atkārtoti noliedz apsūdzības seksuālā vardarbībā (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Vudijs Alens sniedz interviju CBS News korespondentam Lī Kovanam
Vudijs Alens sniedz interviju CBS News korespondentam Lī Kovanam Foto: Ekrānuzņēmums/cbs

Uz karstām pēdām pamatīgu troksni Holivudā sacēlušajam četru sēriju dokumentālajam seriālam "Alens pret Ferovu" ("Allen v Farrow") amerikāņu kino klasiķis Vudijs Alens (Woody Allen) sniedzis interviju kanālam CBS, kurā atkal komentē jau daudzus gadus skaļi dzirdamās baumas par viņa un viņa pameitas Dilanas Ferovas (Dylan Farrow) attiecībām deviņdesmito gadu sākumā.

Intervija, kas notika vēl vasarā, jūlijā, bet tās publicēšana iepauzēta, lai sakristu ar skandalozā seriāla beigām, tika sniegta CBS News korespondentam Lī Kovanam (Lee Cowan), viņa vadītajam raidījumam "CBS Sunday Morning".

Seriāls, kuru veidojis režisoru pāris Kērbijs Diks (Kirby Dick) un Eimija Zīringa (Amy Ziering), jau skatāms "LMT Viedtelevīzijā". 

Sarunā ar Lī Kovanu 85 gadus vecais Alens vēlreiz cēla augšā tos pašus argumentus, kas jau vairākkārt izskanējuši šajā lietā, kas sākusies 1992. gadā. 

Atgādinām, ka apsūdzības, ka Alens seksuāli izmantojis septiņus gadus veco Dilanu, izskanēja viņa un viņa toreizējās dzīvesbiedres - aktrises Mias Ferovas (Mia Farrow) naidīgajā šķiršanās un bērnu aizbildniecības jautājumu kārtošanas procesā. Pāra attiecības izjuka 1992. gadā, kad Farova atklāja, ka Alenam ir seksuālas attiecības ar viņas vecāko adoptēto meitu Sunji Previnu, kas tolaik bija 21 gadu veca. Ņujorkas tiesa toreiz nolēma, ka apsūdzības par seksuālo varmācību pret Dilanu nav pārliecinošas un pierādāmas. Tomēr tiesnesis Alenam veltīja skarbus vārdus, nodēvējot režisoru par "egocentrisku, neuzticamu un nejūtīgu".

Mia Farova, Ronans, Vudijs Alens un Dilana
Mia Farova, Ronans, Vudijs Alens un Dilana Foto: HBO

Alens allaž teicis, ka Ferovas ģimene ciniski izmantojusi kustības "MeToo" sniegto izdevību atkal celt gaismā apsūdzības. "Es nekad neesmu seksuāli izmantojis manu meitu, kā to secināja visas izmeklēšanas pirms ceturtdaļgadsimta," teicis slavenais režisors, kurš uzņēmis vairāk nekā 50 filmas un ieguvis četrus "Oskarus".

"Tas viss ir tik nepatīkami, ka nospiedumi ir palikuši - viņi vēl aizvien runā par iespējamību, ka es būtu seksuāli izmantojis Dilanu.

Nekas, ko es savā dzīvē esmu darījis kopā ar Dilanu, nav definējams kā seksuāla vardarbība,"

viņš saka minētajā intervijā.

"Kāpēc vīrietis, kuram ir 57 gadi, kurš ne reizi nav ne par ko apsūdzēts, tā darītu? Es pēkšņi tiesas procesa vidū dotos uz Mias brīvdienu māju... un septiņus gadus vecu meiteni. Es domāju, ka šīs apsūdzības vispār bija absurdi izmeklēt," viņš saka.

Alens intervijā arī atklāj, ka vēlētos runāt ar pašu Dilanu, taču nav meiteni redzējis, kopš celtas apsūdzības. 

Dilana Farova (35) seriālā "Alens pret Ferovu"
Dilana Farova (35) seriālā "Alens pret Ferovu" Foto: HBO

"Viņa ir labs bērns, un ticu, ka viņa tā domā. Es neticu, ka viņa to visu ir izdomājusi, neticu, ka viņa melotu. Es domāju, ka viņa pati tam visam tic," tā Alens par Dilanas apsūdzībām. 

Viņš arī komentēja savas attiecības ar Sunji Previnu, paužot nožēlu, ka sāka šīs attiecības, vēl būdams nosacīti kopā ar Ferovu. 

Viņš šajā intervijā izspēlē upura kārti, pieskaroties jautājumam par daudzu aktieru nevēlēšanos vairs strādāt ar Alenu. 

"Es domāju, ka viņiem ir labi nodomi, taču tie ir muļķīgi," viņš saka. "Viss, ko viņi dara, - apsūdz absolūti nevainīgu cilvēku un kultivē melus."

Seriāla "Allen v Farrow" reklāmas rullītis.

35 minūtes garajā CBS intervijā Alenam atvēlētas 17 minūtes, intervēta arī Dilana. Intervija pilnā garumā skatāma straumēšanas vietnē "Paramount+".

 

 

Raksts tapis sadarbībā ar "LMT Viedtelevīziju".

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu