Video "Žanī redzu tikai auklīti..." Magonei skaudras atklāsmes par savu mīlas dzīvi (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

“Slavenības. Bez filtra” zvaigznes Magones un viņas vīra Žaņa attiecības nonākušas strupceļā. Lai arī vīrs apņēmies meklēt darbu Latvijā un būt tuvāk ģimenei, atšķirīgie dzīves uzskati, greizsirdība un nesaskaņas abu starpā nav rimušas.

Jaunākajā šova sērijā Magone devās pēc padoma pie vēdiskā filozofa Uģa Kuģa, cerot, ka viņa atklāsmes palīdzēs no jauna iekurt padzisušo mīlas ugunskuru.

Pirms ķerties pie detalizētas Magones un Žaņa attiecību šķetināšanas, Uģis Kuģis vēlējās aprunāties ar Magoni divatā un interesējās par viņas iepriekšējām attiecībām – vai apņēmīgās sievietes dzīvē ir bijis kāds vīrietis, uz kuru viņa varētu paļauties un sekot?

“Diezgan čābīgi, visi bijuši ar kreizumiem,” Magones sacītie vārdi izbrīnīja Uģi Kuģi, kurš neslēpa pārsteigumu: “Vai tiešām četri vīrieši un visi, kā saka, – būrītis ir, putniņu nav?”

Magone steidza skaidrot, ka ne reizi vien attiecību sākumā jutusies izmisusi, bez darba, ar bērnu uz rokām un, iespējams, tāpēc pie vīrieša ķērusies gluži kā pie glābšanas riņķa.

“Nepareizie kritēriji, pēc kā to sirdi vadīt,” sprieda Magone, atklājot, ka esošajās attiecībās ar Žani vīrā vairs neredzot nedz seksīgu, nedz pievilcīgu vai intelektuālu vīrieti, bet gan bērnu tēvu jeb, Uģa Kuģa vārdiem runājot, – “auklīti”. Arī uzmanību un komplimentus no viņa saņemot gaužām reti, tā vietā nākas samierināties ar pārmetumiem un intīmās dzīves trūkumu.

Pēc visa dzirdētā Uģis Kuģis sprieda, ka Magones dzīvē pietrūkst vīrieša, kurš spētu par viņu parūpēties: “Tu principā esi tā kā tāds vecis, kas rukā, tad vēl jādod sekss, nekāds mīļums nav, un tu dragā tā kā tāda “vecene ar pautiem”.”

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu