Meganas Mārklas asākais kritizētājs Pīrss Morgans esot saņēmis pateicības vēstules no karaļnama

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Pīrss Morgans
Pīrss Morgans Foto: Reuters/ScanPix

TV personība un par Meganas Mārklas asāko kritizētāju dēvētais Pīrss Morgans apgalvo, ka pie viņa vērsušies vairāki karaliskās ģimenes pārstāvji, izsakot pateicību.

Atgādinām, ka Morgans marta sākumā tika atbrīvots no britu telekanāla ITV raidījuma "Good Morning Britain" vadītāja amata pēc tam, kad paziņoja, ka netic Mārklas apgalvojumiem Opras Vinfrijas intervijā. 

Nu Morgans intervijā "Extra TV" neatkāpās no savas pozīcijas, piebilstot, ka ar viņu esot sazinājušies britu karaļnama pārstāvji. "Pie manis caur starpniekiem ir nonākušas ziņas no vairākiem karaliskās ģimenes pārstāvjiem."

Tiesa, viņš neminēja konkrētus vārdus. "Es neatklāšu, kuri tie bija, bet tā bija pateicība par manu nostāju."

Atgādinām, ka Mārkla ASV pārraidītajā intervijā Oprai Vinrifai atzina, ka pēc pievienošanās britu karaliskajai ģimenei domājusi par pašnāvību, kā arī apsūdzēja karalisko ģimeni rasismā.

Skaidrojot pāra dramatisko aiziešanu no karaliskās ģimenes, Mārkla apgalvoja, ka viņai liegta palīdzība garīgās veselības krīzes laikā, viņa apmelota un ka karaliskajā ģimenē bijušas bažas par pāra dēla ādas krāsu.

Kā vēsta mediji, Vinfrija interviju telekanālam CBS pārdevusi par septiņiem līdz deviņiem miljoniem dolāru un saglabājusi intervijas ieraksta starptautiskās izplatīšanas tiesības.

Pirms intervijas pārraidīšanas Lielbritānijā parādījās ziņas, ka karaļpils veic iekšējo izmeklēšanu saistībā ar apsūdzībām, ka Mārkla pēc laulībām ar Hariju 2018. gadā terorizējusi pils darbiniekus.

Tiek arī veikta izmeklēšana par pāra labdarības fonda darbību, vēstīja mediji.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu