Juta Valdmane saņēmusi nievājošus komentārus no veselības centra darbinieces; iestāde skaidro notikušo (29)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Fitnesa skaistule Juta Valdmane sociālajos tīklos norādīja uz nepatīkamu situāciju, ar ko saskārusies, - pret viņu internetā agresīvi vērsusies kāda veselības iestādes darbiniece. 

Sieviete, kura, kā liecināja internetā pieejamā informācija, esot endokrinoloģe "Veselības centrā 4", sociālajos tīklos pie Valdmanes fotogrāfijām atstājusi vairākus uzbrūkošus komentārus.

Tā, piemēram, pie foto, kurā Juta redzama baseinā Dubaijā, sieviete rakstīja:

"Tev komplimentus izsaka tikai deģenerāti. Tu smirdi? Zini to?"

Vēl citos komentāros konkrētā medicīnas iestādes darbiniece paņirgājās par Valdmanes angļu valodu, kā arī atstāja vairāk nekā 10 dažādus komentārus pie citiem Valdmanes foto, kuros nievājoši un pat rupji izteicās par viņas izskatu, zobiem, valodas lietošanu un citām īpašībām. 

Pēc saņemtajiem komentāriem Valdmane vērsās pie medicīnas iestādes, norādot, ka konkrēto sievieti nekad nav satikusi un nezina, kas šī persona ir. Viņa dalījās arī ar ekrānuzņēmumiem no saņemtajiem vārdiem, rakstot: "Tā, lai jūs zināt, kādi cilvēki pie jums strādā." 

"Tiešsaistes apcelšana nav un nekad nebūs OK! Nav svarīgi, kādā vecuma grupā tas tiek darīts. Ja jums nav ko labu pateikt/nokomentēt, tad nerakstiet/nesakiet neko. Jūsu un citi bērni mācās no mums - pieaugušajiem. Kā mēs varam gaidīt, ka internetā un arī dzīvē tas nenotiks, ja pieaugusi sieviete nevar sevi un savas emocijas savākt rokās?!"

Pēc komentāru parādīšanās un Valdmanes sašutuma pilnajiem ierakstiem no iestādes mājaslapas pazuda informācija par to, ka konkrētā persona pie viņiem strādātu. Tāpat veselības centra pārstāvji atvainojās par notikušo Valdmanes "Facebook" kontā. 

"Paldies, ka neklusējat par šāda veida problēmām! "Veselības centrs 4" norobežojas no dr. Dagnijas publiskajiem izteikumiem - viņas komentāri neatspoguļo uzņēmuma nostāju. Ārste šobrīd uzņēmumā darbu neveic. Mēs esam pret jebkāda veida agresiju gan e-vidē, gan klātienes saskarsmē," teikts centra atvainošanās komentārā. 

Arī citi komentētāji pauda sašutumu par šādu medicīnas nozares darbinieces rīcību, metoties aizstāvēt Valdmani pret uzbrukumiem. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Juta Valdmane (@jutavaldmane)

Komentāri (29)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu