Slavenības uz oglēm: Lelde Dreimane gatavo īpašo mērci grila ēdieniem

Uz grila cepta ēdiena smarža, kas kārdinoši uzvējo no kaimiņa pagalma, ir viens no pirmajiem vasaras vēstnešiem. Kas gan būtu latvietis, ja viņš kaut reizi nebūtu cepis šašliku vai desiņas pie dabas krūts, malkojot kādu atspirdzinošu dzērienu? Katram no mums ir sava iecienītākā recepte, bet interesanti, ar kādu ēdienu grila sezona saistās sabiedrībā atpazīstamiem ļaudīm? Šoreiz TVNET rubrikā "Slavenības uz oglēm" kopā ar aktrisi, dziedātāju, raidījumu vadītāju un modeli Leldi Dreimani gatavosim īpašo tomātu mērci šašlikam, desiņām un citiem grila ēdieniem.

Lelde gatavošanai izmantoja desiņas, svaigu gurķu šķēles, daudz dažādu zaļumu, kraukšķīgus marinētus gurķīšus, maltus melnos piparus, kā arī "Spilvas" adžiku un tomātu mērci bez cukura. Šeit atradīsi mērces recepti, bet, lai uzzinātu, kā Leldei veicās virtuvē, noskaties video!

Foto: Lelde Dreimane gatavo uzlaboto mērci grila ēdieniem

Raksts tapis sadarbībā ar "Spilva".

Uz augšu
Back