Mīlasstāsta beigas: Dženifera Lopesa atsauc kāzas

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Dženifera Lopesa un Alekss Rodrigess
Dženifera Lopesa un Alekss Rodrigess Foto: AFP/SCANPIX

Martā izskanēja runas, ka "sašūpojušās" amerikāņu dziedātājas Dženiferas Lopesas (51) un bijušā beisbola spēlētāja Aleksa Rodrigesa (45) attiecības. Nu tapis zināms, ka abu ceļi šķīrušies. 

Par šķiršanos pēc divu gadu saderināšanās pāris pavēstīja ārzemju medijiem, nākot klajā ar kopīgu paziņojumu.

"Mēs esam sapratuši, ka mūsu attiecības ir labākas, ja esam draugi, un ceram, ka tādi arī paliksim. Mēs turpināsim strādāt kopā un atbalstīt viens otru mūsu kopīgajos uzņēmumos un projektos. Mēs novēlam vislabāko viens otram un viens otra bērniem. Aiz cieņas pret viņiem, vienīgais, kas mums komentējams, ir pateikt paldies visiem, kas sūtījuši labus vārdus un atbalstu," teikts paziņojumā. 

Lopesa un Rodrigess bija pāris kopš 2017. gada. 2019. gadā abi paziņoja par saderināšanos. 

Atgādinām, ka šīs nebūtu abu pirmās laulības. Rodrigess no 2002. līdz 2008. gadam bija precējies ar Sintiju Kērtisu – pāra savienības laikā nāca pasaulē meitas Nataša un Ella. Savukārt Dženiferai aiz muguras ir jau veselas trīs laulības: no 1997. līdz 1998. gadam viņa bija precējusies ar aktieri Odžani Noa, no 2001. līdz 2003. gadam ar aktieri Krisu Džadu, bet no 2004. līdz 2014. gadam ar dziedātāju Marku Antoniju. Pēdējās laulības laikā slavenība kļuva par māmiņu dvīņiem Maksimiliānam un Emmei.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu