Ralfs Eilands ticis pie Covid-19 potes (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/ralfseilands

27 gadus vecais mūziķis Ralfs Eilands 16. aprīlī paziņojis, ka ir saņēmis pirmo vakcīnas devu pret Covid-19.

Eilands vietnē "Instagram" dalījies ar foto no vakcinācijas centra un brīža, kad saņēmis poti.

"Tā kā visiem ir tiesības izvēlēties, mana izvēle šodien krita par labu vakcīnai! Šis ir mans solis pretī koncertiem un normālai dzīvei.

Man ir apnicis jau aptuveni gadu žonglēt un domāt, kā citādi radoši es varu piepildīt koncertu neesamības atstāto caurumu.

Es vairs nespēju klausīties kolēģu stāstos, kuri palikuši bez darba vai jau kuro reizi bijuši spiesti pārkvalificēties, lai vienkārši izdzīvotu. Nenovēlu nevienam nonākt situācijā, kad profesija, kurai esi veltījis vairākus gadus mācību stundās, sevis attīstībā un beigu beigās spējis arī ar to sev un savai ģimenei nodrošināt patīkamu dzīvi, vienu dienu tiek aizliegta vai kā citādi ierobežota. Veselību visiem un uz drīzu tikšanos koncertos!" - pie publiskotā kadra raksta Eilands, papildinot ierakstu ar tēmturiem #KultūraiIrJāstrādā un #CovidAtšujies

Nesen par vakcinēšanos paziņoja arī mūziķis Intars Busulis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ralfs Eilands (@ralfseilands)

Atgādinām, ka 16. aprīlī trīs Latvijas pilsētās - Rīgā, Jelgavā un Jūrmalā - ir iespēja vakcinēties ikvienam Latvijas iedzīvotājam. Rīgā darbojas vakcinācijas punkts "ATTA" centrā Krasta ielā 60, Jelgavā - Zemgales Olimpiskajā centrā Kronvalda ielā 24 un Jūrmalā - Jūrmalas sporta skolā Nometņu ielā 2b.

Vakcinācija šajos centros šodien tiek veikta ar ražotāja "AstraZeneca" vakcīnām.

Iedzīvotāji, kuri atbilst kādai no jau atvērtajām prioritārajām grupām, tiek aicināti tiem paredzētā īpašā rindā, nekādi papildu apliecinājumi par atbilstību prioritārajai grupai netiek prasīti. Īpaša rinda konkrētajā vietā ļaus operatīvāk saņemt vakcīnu salīdzinājumā ar citiem vakcinēties gribētājiem.

Sestdien vakcinācijas punkti Rīgā darbosies "ATTA" centrā un Ķīpsalas hallē, Ķīpsalas ielā 8. Vienlaikus atvērti būs arī punkti Jelgavā Zemgales Olimpiskajā centrā, Jūrmalas sporta skolā, Cēsīs bijušā "Super Netto" veikala telpās Bērzaines ielā 2a un Liepājā - Olimpiskajā centrā Brīvības ielā 39. Strādās arī vakcinācijas punkts Daugavpils sporta kompleksā Parādes ielā 7 un Rēzeknē - Latgales vēstniecībā "Gors".

Svētdien, 18. aprīlī, atvērti būs centri Cēsīs bijušā "Super Netto" veikala telpās un Daugavpils Sporta kompleksā.

Katrā centrā plānots izmantot no 390 līdz 2500 vakcīnu devu, un vakcīnu apjoms atkarīgs no centra lieluma un vakcinācijas veicējam pieejamā vakcīnu apjoma. Iedzīvotāji aicināti uz vakcināciju nākt pakāpeniski, visas dienas garumā. Iedzīvotāji tiek īpaši lūgti ievērot divu metru distanci un lietot deguna un mutes aizsegus.

Foto: dzīvā rinda pie "ATTA Centre" Rīgā

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu