"OneRepublic" koncerts "Arēnā Rīga" pārcelts uz nākamā gada pavasari

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
"OneRepublic"
"OneRepublic" Foto: publicitātes

ASV poproka grupas "OneRepublic" koncerts "Arēnā Rīga" no šī gada 11. novembra pārcelts uz 2022. gada 20. maiju, informē pasākuma organizatora "L Tips Agency" pārstāve Līva Toniņa.

Viņa pavēstīja, ka grupa augstu novērtē fanu lojalitāti, taču vēl vairāk tai rūp apmeklētāju drošība un veselība. Tā kā patlaban nav pārliecības, ka jau šoruden varēs notikt vērienīgi pasākumi, kādi raksturīgi apvienībai, visu turneju nolemts pārcelt uz nākamā gada pavasari.

Toniņa atzīmēja, ka tiem, kas jau iegādājušies biļetes uz koncertu, nekas papildus nav jādara - biļetes joprojām būs pilnībā derīgas. Savukārt tiem, kas tās vēl nav paspējuši iegādāties, "Biļešu servisa" tīklā būs iespēja biļetes nopirkt.

Iepriekš grupa sniedza koncertu Rīgā 2014. gadā.

Grupu "OneRepublic" ASV pilsētā Kolorādospringsā 2002. gadā nodibināja bijušie skolasbiedri - solists, multiinstrumentālists, dziesmu autors Raiens Teders un ģitārists Zaks Filkinss. Pašreizējo sastāvu veido arī ģitārists Drū Brauns, basists un čellists Brents Kacls, bundzinieks Edijs Fišers un taustiņistrumentālists Braiens Villets.

Atpazīstamību "OneRepublic" atnesa 2007. gads un sadarbība ar producentu "Timbaland", kas remiksēja un savā albumā iekļāva grupas dziesmu "Apologize".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu