"Latgalīšu reps" laiž klajā albuma "Cyta dzela" tituldziesmas video (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Latgalīšu reps"
"Latgalīšu reps" Foto: publicitātes

Klajā nācis latgaliešu hiphopa grupas "Latgalīšu reps" videoklips dziesmai "Cyta dzela" (tulk. "Cita lieta") no otrā studijas albuma, kas klausītājiem pieejams no šī gada marta. Gan jaunā albuma, gan tā tituldziesmas nosaukums ir "Cyta dzela", jo tieši šis skaņdarbs iedvesmojis māksliniekus visu albuma tapšanas laiku.

“Latgalīšu reps” saviem klausītājiem un skatītājiem nodod vēstījumu par to, ka materiālajā pasaulē var rast vien īslaicīgu prieku.

"Kas viegli nāk, tas ātri iet! Ja mums izdotos “noraut jackpotu”, tad tie būtu svētki ne tikai pašiem, bet arī mūsu ģimenei un draugiem, taču atrast ilgtermiņa apmierinājumu un laimi naudā, greznībā un izpriecās nav iespējams. Laimīgā loterijas biļete ir veiksmes stāsts, par kuru sapņo daudzi, taču dzīve ir viltīga - kur tā dod, tur tā arī ņem sev," raksta grupa.

"Cyta dzela"
"Cyta dzela" Foto: publicitātes

Dziesmas klipa idejas un scenārija autori ir paši grupas dalībnieki Ivo Grigalis un Didzis Kozlovs, sadarbojoties ar operatoru un montāžas režisoru Jāni Jēkabsonu. Lai izceltu dziesmas stāstu, galvenās darbības tika filmētas Stāmerienes pilī. Mūzikas video filmēšanā piedalījās ne tikai mākslinieki, bet arī grupas draugi.

Video: "Cyta dzela".

Grupa darbojas kopš 2017. gada. Grupai bijuši vairāki veiksmīgi hiti: “Skots pa lūgu”, “Es tycu”, “Atver durovys”, “Kūdra deg” un “Trešuo zvaigzne”, bet līdz šim populārākā dziesma ir “Žarei gaļi”, kas vietnē “Youtube” sasniegusi 2,7 miljonus skatījumu. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu