Par šķiršanos paziņo pusceļā uz ģimenes svētkiem: Brikmaņi atklāj, ka viņu laulība vairākkārt pajukusi (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Nauris Brikmanis ar sievu Aiju 360TV realitātes seriāla skatītājiem ļauj ielūkoties savā ikdienā, kā arī atklāti runā par attiecību aizkulisēm - nu arī par šķiršanos.

Brikmaņi ir kopā jau vairāk nekā 10 gadus un atklāti saka – šajā laikā vairākas reizes pašķīrušies, taču pēc tam atkal atraduši ceļu viens pie otra.

Uz ilgāku laiku Brikmaņi kopdzīves laikā pašķīrušies divas reizes. Pirmo reizi tas noticis neilgi pēc universitātes beigšanas. “Tu jau jūti, ka tas cilvēks nav vairs ar tevi – viņa ir absolūti auksta,” ne tik patīkamās atmiņās gremdējas Nauris, kamēr Aija atjoko, ka to pašu savulaik viņa varētu teikt arī par Nauri.

Toreiz Aija devusi Naurim nedēļu laika atrast citu dzīvesvietu, bet mūziķis lūgumu izpildījis divu stundu laikā – paņēmis mantas un aizgājis. Vaicāta, kāpēc Aija toreiz nonākusi līdz šādam lēmumam, viņa to skaidro ar pārmaiņu un sevis meklējumu laiku.

Pēc abu pašķiršanās Nauris TV projektā “OKartes akadēmija” sāka ceļu pretim popularitātei, kamēr Aija visu savu laiku veltījusi darbam. “Tas, ka tu atradi savu ceļu pretim mūzikai un skatuvei, man bija ļoti svarīgi, jo pirms tam tu biji pilnīgi pazudis,” pārim tik sarežģīto posmu atminas Aija.

Lai arī Brikmaņi pēc pirmās šķiršanās nav uzturējuši nekādus kontaktus, pēc laika abi tomēr atkal sagājuši kopā.

Taču pēc vairāku gadu kopdzīves sekojusi otrā nozīmīgā šķiršanās – neilgi pēc meitiņas piedzimšanas. Aija to skaidro ar savu "trīsdesmitgadnieces krīzi" un vēlēšanos “aizbēgt”. To, ka vēlas šķirties, Aija Naurim pateikusi automašīnā, braucot uz vecvecāku dzimšanas dienas svinībām. “Zinot, ka mēs šķiramies, man bija jāiet un jātēlo, ka šeit viss ir kārtībā,” atceras Nauris.

Kā tas noticis un kāpēc abi lēmuši atkal pēc pāris mēnešiem būt kopā, uzzini video!

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu