"Lūpu lasītāji" atšifrē, ko Viljams teica Harijam prinča Filipa bērēs (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Princis Viljams un princis Harijs
Princis Viljams un princis Harijs Foto: Reuters/ScanPix

Sestdien, 17. aprīlī, visa pasaule sekoja līdzi prinča Filipa bērēm Lielbritānijā, tomēr lielu uzmanību izpelnījās arī atsvešināto brāļu - Viljama un Harija - savstarpējā komunikācija. 

Kā vēsta "Express", speciālists, kurš prot lasīt no lūpām, secinājis, ka pēc bēru ceremonijas Viljams Harijam sacījis: "Bija lieliski." Uz ko Harijs reaģējis ar: "Bija tieši tā, kā viņš vēlējās." 

Vēlāk sarunai pievienojās arī Kenterberijas arhibīskaps, un Viljams brālim teica: "Lieliska ceremonija, ak, kas par mūziku!"

Televīzijas tiešraidē bija redzams, ka brāļi pāris minūtes draudzīgi sarunājās un pēc bēru ceremonijas vairākas stundas aiz slēgtām durvīm pavadīja kopā ar savu tēvu, prinča Filipa dēlu - princi Čārlzu. 

Kā vēstīts, brāļi pēdējo reizi tikās Sadraudzības dienas dievkalpojumā Vestminsteras abatijā  pagājušā gada martā. Tā bija pēdējā publiskā  karaliskās ģimenes oficiālā pienākuma izpilde pirms pāra aiziešanas no  oficiālajiem pienākumiem. Toreiz šī tikšanās bija patiešām stīva un salta.

Prinča Filipa bēru diena, iespējams, bija diena, kad brāļi apraka arī savu "kara cirvi", - Viljams un Harijs atvadās no vectēva parādīja labas manieres.

Foto: Harijs un Viljams prinča Filipa bērēs

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu