Daneviča skaidro, kādēļ grūtniecības faktu centās paturēt noslēpumā (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Dārta Daneviča
Dārta Daneviča Foto: Artūrs Krūmiņš/TVNET

Dailes teātra aktrise Dārta Daneviča izdevuma "Santa" maija numurā atklāti pastāstīja par grūtniecības laiku un to, kādēļ vēlējās pēc iespējas ilgāk paturēt šo faktu noslēpumā.

Kā skaidro Daneviča, viņa ir priecīga, ka grūtniecības laiks ir aiz muguras. "Fiziski mani skāra viss, kas vien grūtnieci var piemeklēt, – toksikoze vairāk nekā četrus mēnešus katru dienu no rīta līdz vakaram. Izteikta anēmija, kas radīja nenormālu nespēku, – regulāri bija jābrauc uz slimnīcu, lai saņemtu dzelzi saturošas injekcijas. Naktīs bieži šķita, ka nevaru paelpot, smoku."

Grūtniecības sarežģījumu dēļ Daneviča nokļuva arī slimnīcā, un esot bijis jautājums - vai vispār bērniņu varēs iznēsāt. Tieši tāpēc aktrise centās izvairīties no publicitātes šajā laikā. "Daudzas sievietes sargā informāciju par savu grūtniecību pirmos trīs mēnešus, kas ir riskantākais laiks, bet man tāds bija visu laiku –

es nevarēju būt droša, ka nesāksies priekšlaicīgas dzemdības.

Nepārtraukti dzīvoju bailēs, tāpēc ļoti cerēju, ka ziņu par manu grūtniecību izdosies noslēpt no preses."

Atgādinām, ka ziņa par Danevičas un viņas dzīvesbiedra, Saeimas deputāta Artusa Kaimiņa gaidāmo bērniņu kļuva publiska pagājušā gada decembra sākumā, taču pāris to apstiprināja vien Ziemassvētku vakarā, vietnē "Instagram" daloties ar fotogrāfiju, kurā redzams aktrises grūtnieces vēderiņš.

Pēc publikācijas abi esot saņēmuši daudz negatīvu komentāru, pat "riebīgas vēstules", tādēļ gatavojās, lai ziņa par dzemdībām nekur neparādītos. "Man bija sagatavoti foto ar brīžiem, kad dzeru kafiju vai eju pastaigās ar suņiem, kuras manam draugam ievietot sociālajos tīklos brīdī, kad jau biju dzemdību zālē… Tas izdevās, un mēs pēc dēla Kaupo dzimšanas dažas dienas pavadījām mierā. Tikai tad, kad jau devāmies ar dēlu pastaigās un satikām pārsteigtus paziņas, mēs šo ziņu publiskojām."

Jau vēstījām, ka Danevičas un Kaimiņa pirmdzimtais - Kaupo Kaimiņš - pasaulē nāca šā gada martā.

Pilnu interviju ar Dārtu Daneviču lasiet žurnāla "Santa" maija numurā!

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu