Juta Valdmane nomainījusi uzvārdu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Influencere un permanentā grima meistare Juta Valdmane, kura iepriekš bija precējusies ar fitnesa treneri Gintu Valdmani, nu sociālajos tīklos atrodama ar citu uzvārdu.

Vietnē "Facebook" Juta nomainījusi savu uzvārdu uz Jemeļjanova. Taču "Instagram" viņa joprojām atrodama ar uzvārdu Valdmane. 

Uzvārds Jemeļjanova Jutai bija pirms kāzām ar Valdmani, ar kuru pēc septiņu gadu laulības viņa izšķīrās pērnā gada aprīlī. 

Pērnā gada oktobrī Valdmanis intervijā Lauras Saulītes "YouTube" raidījumam "Generation Famous" sacīja, ka Juta pēc šķiršanās viņam vaicājusi, vai būtu nebūtu iebildumu, ja viņa saglabātu Ginta uzvārdu. "Protams, ka man nav iebildumu! Es domāju, ka viņai arī kaut kā izveidojies tas tēls, ka tas jau ir sasaistīts kopā. Jo viņas uzvārds pirms laulības bija Jemeļjanova, varbūt viņai tas uzvārds arī nepatīk. Man liekas, ka viņa cilvēkiem jau ir pazīstama kā Juta Valdmane, un tas ir ļoti O.K.!"

Šobrīd Juta atrodas ASV pie sava mīļotā vīrieša Jura Kupra, ar kuru satuvinājās pagājušā gada jūlijā. Savukārt Gints gatavojas kāzām ar fitnesa treneri un gaidāmā bērniņa māti Jekaterinu Sidorovu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu