Juta Valdmane gadu pēc šķiršanās dalās ar ierakstiem par toksiskiem cilvēkiem (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Apritējis gads, kopš fitnesa skaistuļu pāris Juta un Gints Valdmaņi paziņoja par laulības šķiršanu. Šķiršanās gadadienā Juta dalījusies ar neviennozīmīgiem ierakstiem.

Vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos Valdmane dalījās ar kādu video, kura nosaukums ir - "Toksisks bijušais mīlnieks, kurš vienmēr atradīs ceļu pie tevis". Tajā vīrietim it kā zvana bijusī mīlestība, savukārt viņš ir dusmīgs par to, ka tā ir noskaidrojusi viņa numuru un cenšas ar viņu sazināties. 

Uzmanību! Video izskan necenzēta leksika!

Savukārt nākamajā ierakstā viņa publiskoja sarakstu ar "toksiskas personas pazīmēm", pie tā pievienojot mirkļbirku "pirmā gadadiena".

Foto: Instagram/ jutavaldmane

Tiesa, neilgi pēc ierakstu publiskošanas Juta tos izdzēsa. Nav skaidrs, vai tie tika veltīti viņas bijušajam vīram Valdmanim.

Vēl nesen Valdmanis sacīja, ka ar bijušo sievu saglabājis draudzīgas attiecības un abi pat turpinot sarakstīties. "Viss ir kārtībā, dzīve turpinās. Un man ir tiešām prieks. Viņa ir laimīga savā dzīvē, es savējā. Esam laimīgi viens par otru, un ir super! Mēs vienkārši izaugām un aizgājām katrs uz savu pusi," norādīja Gints. 

Drīzumā Ginta dzīvē gaidāms īpašs notikums – viņš gatavojas kāzām ar savu mīļoto sievieti, fitnesa treneri Jekaterinu Sidorovu un jau vasarā kļūs par tēti. Savukārt Juta šobrīd atrodas ASV pie sava mīļotā vīrieša Jura Kupra.

Jau vēstīts, ka fitnesa skaistule nupat sociālajā tīklā "Facebook" nomainīja savu uzvārdu no Valdmanes uz Jemeļjanovu.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu