Ieva Brante skaidro, kādēļ viņa nerāda savu vīru sociālajos tīklos (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Juriste Ieva Brante ir aktīva sociālo tīklu lietotāja un labprāt dalās ar privātās dzīves kadriem. Taču bildes, kurās redzams viņas vīrs, publiskai apskatei netiek izliktas. Kādēļ šāds lēmums?

Brante, viesojoties STV Pirmā! sarunu šovā “Kad viņas satiekas”, paskaidroja, ka bilžu nepubliskošana ir apzināts lēmums, jo viņa vēlas savu mīļoto pasargāt.

“Viņš labi saprot, ka man nebūs gana un ka man pasaule ir bez robežām. Līdz ar to viņš palūdza vismaz tik daudz kā savu stūrīti nosargāt. Tā mēs arī esam vienojušies. Un šajā stūrītī ir vīrs, ir meita...” apsvērumus, kāpēc nepublisko savu tuvinieku privāto dzīvi, raidījumā atklāja Brante.

Tāpat viņa saka, ka attiecībās ar vīru ciena viens otra privāto telpu un izvēles. “Viņš man uzticas, un arī es viņam uzticos. Tas, kas, manuprāt, ir svarīgi jebkurās attiecībās – nevis zināt, cikos būsi mājās, bet zināt, vai tu esi drošībā, vai tev ir sausas kājas, vai tev ir nauda taksim vai biļete tramvajam. Vai tev viss ir labi,” prātoja Brante. Vairāk uzzini video!

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu