Evija Smagare laiž klajā jaunu deju mūzikas singlu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Evija Smagare
Evija Smagare Foto: publicitātes

6. maijā Latvijas scartch dīdžejs un producents Aspirins kopā ar dziedātāju un dziesmu autori Eviju Smagari klausītāju vērtējumam nodod savu kopdarbu - dziesmu "Divatā".

"Dziesma ir par diviem cilvēkiem, kuri dzīvo viens otram līdzās, taču tajā pašā laikā atrodas katrs savā pasaulē, nespējot atrast kopīgu valodu, zaudē dzirksteli, taču spītīgi turas kopā. Šis ir laiks, kad mēs, cilvēki, esam atrauti viens no otra, ne vien fiziski, bet bieži vien arī emocionāli. Esmu novērojusi, ka tieši šajā krīzes laikā daudziem savā starpā veidojas nesaskaņas, tāpēc cilvēki sāk šaubīties viens par otru un bieži vien izvēlas iet katrs savu ceļu. Tieši šis fenomens mani iedvesmoja dziesmas vēstījuma radīšanai," tā par dziesmu saka tās teksta autore un dziedātāja Evija.

Dziesmas mūzikas autori ir Kaspars Dziļums jeb DJ Aspirins, kurš ir viens no pamanāmākajiem un prasmīgākajiem Latvijas dīdžejiem, kā arī dziedātāja Evija Smagare, kurai pērnā gada nogalē iznācis pirmais mūzikas albums "Lai noskan klusums", kas tika nominēts Mūzikas ierakstu gada balvai “Zelta mikrofons” kā 2020. gada debija.

Aspirins un Evija Smagare
Aspirins un Evija Smagare Foto: publicitātes

"Mūsu sadarbība sākās ar to, ka Kaspars mani uzrunāja un atsūtīja bītu, kuru noklausoties, es uzreiz sapratu, ka tur ir labs potenciāls! Tad nu mēs attālināti sākām strādāt pie dziesmas. Jāsaka, ka šis nebija tas vienkāršākais uzdevums, tieši melodijas izstrādes ziņā, jo melodisko variāciju ir daudz un bija jāizvēlas tā īstā. Bet kopumā esmu ļoti priecīga par šo sadarbību un galarezultātu!" tā par sadarbību saka Evija.

Darba radīšanai ir izmantots LaIPA stipendijas finansējums.

Noklausies dziesmu! 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu