Saulietes drauga pagātnes noslēpumi: bijusī līgava cietumā par gājējas nobraukšanu (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/queen_kachinja, TVNET lasītāja iesūtītais foto / TVNET kolāža

Rīgas apgabaltiesa pagājušajā nedēļā atstājusi negrozītu pirmās instances tiesas piespriesto četru gadu cietumsodu kādai automašīnas "Lexus" vadītājai par braukšanu dzērumā un gājējas nonāvēšanu. Noprotams, ka notiesātā sieviete ir influenceres Katrīnes Saulietes mīļotā vīrieša, pilota Pētera Vasiļevska bijusī līgava.

Atgādinām, ka februārī portāls "Sejas" saņēma vēstuli no kāda lasītāja, kurš vērsa uzmanību uz Vasiļevska pagātni - vēstulē tika apgalvots, ka Vasiļevskis kopš 2010. gada bija attiecībās ar ''Veselības centra 4'' valdes priekšsēdētāja Māra Rēvalda meitu Ilzi Rēvaldi. Abi saderinājās 2020. gada aprīlī, tomēr līdz kāzām tā arī netika, jo Vasiļevskis maijā sāka attiecības ar influenceri Katrīni Saulieti.

Pērn vasarā Rēvalde vadīja transportlīdzekli "Lexus" bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām, atrodoties 3,08 promiļu reibumā. Pārsniedzot atļauto braukšanas ātrumu Šmerļa ielā, Rīgā, viņa uz neregulējamas gājēju pārejas sabrauca gājēju.

Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa pērn novembrī sievietei piemēroja brīvības atņemšanu uz četriem gadiem, atņemot transportlīdzekļa vadīšanas tiesības uz pieciem gadiem.

Apelācijas kārtībā lieta tika skatīta, pamatojoties uz apsūdzētās personas aizstāvja apelācijas sūdzību, kurā tika lūgts samazināt brīvības atņemšanas sodu un tā izpildi noteikt nosacīti. Kā informē aģentūra LETA, Rīgas apgabaltiesa pagājušajā nedēļā atstāja negrozītu pirmās instances tiesas piespriesto četru gadu cietumsodu.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu