Ziedot.lv vadītāja: Mairita pēc palīdzības vērsās jau martā (16)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
"Dod pieci!"
"Dod pieci!" Foto: Latvijas radio

Labdarības maratonā "Dod pieci" pērn tika saziedoti vairāk nekā 407 tūkstoši eiro, lai palīdzētu cilvēkiem, kas grib izrauties no apburtā loka – aiziet no vardarbīgām attiecībām. Pēc palīdzības vērsusies arī Mairita Rosicka, kuras tvīts par aiziešanu no vardarbīgām attiecībām šonedēļ izsauca plašu rezonansi.

Labdarības akcijas "Dod pieci" ietvaros saziedoto līdzekļu administrēšana uzticēta organizācijai "Ziedot.lv", kuras vadītāja Rūta Dimanta portālam "Lsm.lv" atzina -

Mairita ir vērsusies pēc palīdzības jau martā,

saņēmusi palīdzības piedāvājumu – jurista un psihologa atbalstu. Taču vēlāk no jurista palīdzības esot atteikusies, savukārt psihologa pakalpojumus pārlikusi uz laiku, kad būšot sakārtoti praktiski jautājumi.

Pēc Mairitas publiskotā tvīta Ziedot.lv atkārtoti sazinājušies ar sievieti un esot piedāvājuši arī ārstniecību un aukles pakalpojumu īslaicīgu apmaksu.

Jau vēstījām, ka 10. maijā “Tea Tree” improvizācijas teātra dibinātāja un vadītāja, kā arī divu bērnu māte Mairita Rosicka, kura ir laulībā ar grupas "Singapūras satīns" mūziķi Kristapu Strūbergu, vietnē "Twitter" rakstīja, ka aiziet no vardarbīgām attiecībām un lūdz sabiedrības finansiālu atbalstu.

Strūbergs dienu pēc sievas ieraksta nāca klajā ar savu paziņojumu, rakstot: "Nekad neesmu ne sitis vai kā citādi fiziski aizskāris ne savu sievu, ne kādu citu sievieti."

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu