Pāragri mirusi šova "Precamies?!" eksperte Māra Ošuroka

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Astroloģe, viena no iepazīšanās šova "Precamies?!" vadītājām Māra Ošuroka pēc pēkšņi atklātās slimības devusies mūžībā neilgi pirms savas 51. dzimšanas dienas.

Šo bēdīgo faktu sarunā ar "Apollo.lv" apstiprina arī Māras Ošurokas draudzene un skolniece, astroloģe Guna Kārkliņa: "Jā, viss notika strauji un negaidīti. Varu vien apstiprināt, ka Māras aiziešana mūžībā nav saistīta ar Covid-19. Pirms mēneša viņai mediķi pēkšņi atklāja slimību un ievietoja slimnīcā. Māras ģimene šobrīd izvairās no publiskiem komentāriem."

Astroloģes Māras Ošurokas dzīvība izdzisa slimnīcā, kur viņa mēnesi ārstējusies, cerībā uzveikt slimību, taču tā izrādījās stiprāka. 7. maijā tuvākie cilvēki teica Mārai ardievas un atvadījās no viņas. 11. maijā populārajai astroloģei būtu apritējis 51 gads.

Latvijā Māru Ošuroku vairāk pazīst kā astroloģi, kas sniedza gan konsultācijas, gan mācīja jaunos astrologus, gan arī kā eksperte piedalījās dažādos TV projektos, viens no tiem - šova "Precamies?!" Latvijas versija. Māra Ošuroka bija "Horoskopu pasaules" vadītāja un astroloģijas pasniedzēja. Savulaik ar domubiedriem izveidoja un senāk arī vadīja Latvijas Astrologu asociāciju.

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu