Vai seriālā "Lielie muļķi" pēc Strūberga skandāla gaidāmas izmaiņas? Atbild režisors (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube

Pagājušajā nedēļā plašu rezonansi izraisīja joku repa grupas "Singapūras satīns" mūziķa un seriāla "Lielie muļķi" aktiera Kristapa Strūberga sievas, divu bērnu mammas Mairitas Rosickas ieraksts vietnē "Twitter", kurā viņa paziņoja, ka aiziet no vardarbīgām attiecībām un lūdz sabiedrības finansiālu atbalstu. 

Reaģējot uz notikušo, Latvijas Radio 5 - Pieci.lv uz diennakti pārtrauca atskaņot grupas "Singapūras satīns" mūziku radio ēterā, un nu tapis zināms, vai izmaiņas skars arī seriālu "Lieli muļķi", kur Strūbergam uzticēta galvenā loma. 

Režisors Kristians Alhimionoks izdevumam "Privātā Dzīve" norādīja:

"Mūsu pieredze ar Kristapu ir bijusi tikai pozitīva, tādēļ dažu tvītu dēļ neko seriālā nemainīsim."

Alhimionoks atzina, ka "Kristaps ir viens no jaukākajiem cilvēkiem, ko pazīst", un viņš nekad nav licis nojaust, ka ģimenē būtu kādas problēmas. "Pozitīvs cilvēks, kas mīl savus bērnus un sievu, un viņus bieži ir pieminējis arī sarunās filmēšanās starplaikos," saka seriāla režisors.

Seriāls “Lielie Muļķi” ir uzņemts mokumentālajā (mocumentary) jeb dokumentālās satīras formātā. To veido režisori Kristians Alhimionoks un Alberts Viegliņš, savukārt scenārija autore ir dramaturģe un rakstniece Rasa Bugavičute-Pēce.

1. aprīlī pie skatītājiem nonāca seriāla trešā un noslēdzošā sezona.

Foto: seriāla "Lielie muļķi" iepazīstināšanas pasākums 2019. gadā

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu