Saules meita jeb Anmary atklāj šova "Balss maskā" aizkulises

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Anmary (Saules Meita)
Anmary (Saules Meita) Foto: Lauris Vīksne

Dziedātāja Anmary (Linda Dinsberga) šova "Balss maskā" otrajā sezonā ieguva godpilno otro vietu. Izdevumam "Ieva" viņa pastāstīja par savu pieredzi kā Saules meita.

Anmary neslēpj prieku par iespēju piedalīties šova - dziedāt to, ko pati vēlas un kas piestāv. "Un vēl visa tā slepenība šovā, azarts..." saka viņa.

Dziedātāja atzīst, ka par piedalīšanos šovā zinājis tikai viņas vīrs, producents Aigars Dinsbergs. "Un arī viņš – vien nejaušas sagadīšanās dēļ. Klusēju kā partizāns! Sākumā bija domāts, ka būšu Saule, bet kļuvu par Saules meitu. Man, starp citu, bija viena no smagākajām maskām."

Uz jautājumu, vai viņa nojautusi, kas slēpās zem citām maskām, dziedātāja atbild noraidoši. "Pārsteigumu pārsteigums man bija Planēta – maska, kurā slēpās Māris Grigalis. Un arī šova uzvarētāju Gintu Andžānu – Balto Vilku – neatkodu līdz pat brīdim, kad viņš noņēma masku. Nojautu tikai, ka aktieris.

Viņš pat bija man blakus istabiņā un vienā reizē aizmirsās, kur atrodas, un pilnā balsī sāka runāt. Bet, pat balsi dzirdot, nevarēju pateikt, kas tas par cilvēku.

Bet nu... ņemot vērā, ka gadu neesam bijuši teātrī..."

Pilnu interviju ar dziedātāju Anmary lasiet žurnālā "Ieva"!

Foto: šova "Balss maskā" otrās sezonas fināls

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu