"Latvian sisters" radītāja kļuvusi par Baltijā pirmās "Tik Tok" mājas producenti (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Blogere, "Latvian Sisters" bijusī dalībniece Lidija Ņižņikova kļuvusi par Baltijā pirmās "Tik Tok" mājas "Fam3 House" producenti.

"Tik Tok" māja tika dibināta aprīlī, un tā ir vieta, kur radoši cilvēki nodarbojas ar "Tik Tok" satura izveidi. 

"Esmu ļoti priecīga, ka man paveicās kļūt par mājas producenti un strādāt ar lieliskiem jauniešiem, kuri ir pilni ar savām idejām, entuziasmu un, protams, pats galvenais, ka visi ir gatavi jaunai un interesantai dzīvei. Mēs ar kopīgiem spēkiem centīsimies priecēt auditoriju ar oriģinālu un sekotājiem tuvu saturu. Esmu pārliecināta, ka kopā ar komandu varēsim parādīt un, iespējams, arī pierādīt, ka Latvija ir spējīga konkurēt ar ārzemju vadošiem blogeriem. Jau šobrīd ir noteikts darba plāns un stratēģija. Viss pārējais ir laika jautājums," stāsta Lidija.

Projekta līdzdibinātājs Romans Nozdrins atklāj, ka patlaban aktīvi notiek ne tikai satura, bet arī sadarbību veidošana: "Komanda pieaug ar jaunām sejām gan no Latvijas, gan no ārzemēm. Mēs katru nedēļu taisām atlasi visās pozīcijās. (..) Projekts ir jauns, bet fanu pastāvīgas vēstules un ap 20 jauniem pieteikumiem katru nedēļu visu laiku motivē mūs uz mājas attīstību."

Jau vēstījam, ka maija vidū populārās māsiņas Lidija un Elīna jeb "Latvian sisters" paziņoja, ka kopā vairs nestrādās. Pēc dueta izjukšanas "Latvian sisters" mainīja nosaukumu uz "Lida Land".

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu