"Seksa un lielpilsētas" producents vieš skaidrību par "Lieliskā vīrieša" parādīšanos seriāla turpinājumā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
"Lieliskais vīrietis"
"Lieliskais vīrietis" Foto: Reuters/ScanPix

Gada sākumā tapa zināms, ka straumēšanas platforma HBO Max, kuras saturs pieejams "LMT Viedtelevīzijā", uzņems deviņdesmito gadu populārā seriāla “Sekss un lielpilsēta” ("Sex and the City") turpinājumu. Nu tapis zināms, vai tajā piedalīsies arī aktieris Kriss Nots jeb "Lieliskais vīrietis".

Lai arī sākotnēji tika vēstīts, ka Nots nepiedalīsies seriāla turpinājumā, nu šīs runas tikušas kliedētas.

"Esmu patīkami satraukts strādāt kopā ar Krisu jaunajās sērijās. Kā gan mēs varētu radīt jaunu "Seksa un lielpilsētas" stāstu bez Lieliskā vīrieša?" teikts seriāla izpildproducenta Maikla Patrika Kinga paziņojumā, ko publicējis CNN.

"Lieliskais vīrietis" atveidoja Sāras Džesikas Pārkeres tēla Kerijas Bredšovas mīlnieku visās sešās seriāla sezonās. 2008. gada filmas "Sekss un lielpilsēta" pirmajā daļā abi apprecējās, bet filmas otrajā daļā, kas ekrānos nonāca 2010. gadā, pāris saskārās ar laulības dzīves problēmām, tomēr nolēma mēģināt strādāt pie abu attiecībām.

Jau vēstījām, ka seriālā piedalīsies vien trīs no četrām galvenajām varonēm - Kerija (Sāra Džesika Pārkere), Miranda (Sintija Niksone) un Šarlote (Kristīna Deivisa).

Kā zināms, "Sekss un lielpilsēta" ir amerikāņu seriāls, kuru telekanāls HBO raidīja no 1998. līdz 2004. gadam. Seriāla turpinājums filmas versijā iznāca 2008. gadā, bet otrā daļa - 2010. gadā.

Raksts tapis sadarbībā ar "LMT Viedtelevīziju".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu