Klajā nāk sirdi plosoša dziesma ar šovu zvaigznes Magones dzeju

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: facebook.com/magone.burka

Šovu zvaigzne Magone Šutoviene, kura sevi pieteikusi kā dzejniece Magone Liedeskalns, kopā ar dziedātāju Ainaru Bumbieri nākusi klajā ar jaunu skaņdarbu. 

Dziesmā dzejniece izteikusi pašas sajūtas par nodzīvoto laiku Latvijā un sirdssāpēm - cerētajiem, ilgotajiem un nepiepildītajiem Eiropas Savienības solījumiem, jo krīzes laikā nebija iespējams ne nopelnīt, ne uzkrāt jebkādus naudas līdzekļus. “Tomēr mājas sajūta aicināja atgriezties Latvijā, kad sniegotā ziemas vakarā arī radās šis teksts,” tā saka Magone.

“Izlasot šo Magones dzejoli, melodija skanēja galvā uzreiz. Pats priecājos, ka dziesma ir sanākusi tik svinīga un skaista,” turpina Ainars Bumbieris. “Šī dziesma man ir kā īsts izaicinājums un pārbaudījums. Darbs pašam ar sevi un savu pieredzi. Esmu pateicīgs par tām zināšanām, ko apguvu jau mūzikas skolā. Tās ir noderējušas, veidojot gan šī kora aranžijas, gan dziesmas noskaņu.”

Dziesmas mūziku sacerējis un producējis Ainars Bumbieris, teksta autore - dzejniece Magone Liedeskalns. Ierakstā piedalījās pianists Anatolijs Livča, basu iespēlējis Noberts Skraucis, sitamos instrumentus - Miķelis Vīte. Dziesmu ierakstījis, miksējis un māsterējis Rolands Makarskis, Roland Records studijā Rīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu