Raidījumam "Preses klubs" pievienojas jauns vadītājs

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Sandijs Semjonovs
Sandijs Semjonovs Foto: publicitātes

RīgaTV 24 diskusiju raidījumu "Preses klubs" skārušas pārmaiņas - tā vadītājam Aivim Ceriņam pievienojies jauns pārinieks.

No 7. jūnija raidījuma vadītāja lomu ieņems režisors un žurnālists Sandijs Semjonovs.

“Dzīvē labprāt uzņemos jaunus izaicinājumus, tādēļ esmu pievienojies "Preses kluba" komandai. Šobrīd kvalitatīvas žurnālistikas loma ir svarīgāka kā jebkad. Mēs redzam informatīvi ļoti radikalizētu sabiedrību, kur cilvēki kaut kur izlasītu informāciju nereti uzdod par patiesību. Žurnālistu pienākums ir būt aktuāliem un spēt izskaidrot notiekošo. Uzskatu, ka raidījuma "Preses kluba" formāts ļauj to visu paveikt. Ar lielu atbildību un nepacietību piebiedrojos raidījuma komandai un esmu pārliecināts, ka kopā mums izdosies,” par izjūtām, pievienojoties “Preses kluba” komandai, stāsta Sandijs Semjonovs.

“Visai RīgaTV 24 komandai ir patiess prieks, ka mums pievienojas Sandijs. Viņš kā žurnālists un režisors ir viesojies pasaules “karstajos” punktos, un nav pārsteigums, ka “Preses klubs” tagad ir tas nākamais punkts, kurā šķetināt “karstus” tematus un viedokļus ar dažādiem raidījuma viesiem,” stāsta televīzijas kanāla RīgaTV 24 direktors Klāvs Kalniņš.

Jau vēstījām, ka raidījuma iepriekšējo vadītāju Ansi Klintsonu atstādināja no amata pēc apsūdzībām par iespējamo interešu konfliktu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu