Atklāta šova "X Faktors" jaunās sezonas galvenā balva

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Mārtiņš Zilgalvis / f64

TV3 šova “X Faktors” uzvarētājs saņems ekskluzīvu galveno balvu – līgumu ar pasaulē vadošu mūzikas ierakstu kompāniju.

Gatavojoties jaunajai rudens sezonai, par vērienīgākā muzikālā šova “X Faktora” oficiālo partneri Latvijā ir kļuvusi pasaulē vadošā mūzikas izdevniecība “Universal Music Group”, kas ir nebijusi iespēja jaunajiem māksliniekiem nokļūt uz lielās skatuves un iekarot mūzikas topu virsotnes.

“Universal Music” pasaulē pārstāv tādus slavenus mūziķus kā Billija Eiliša, Džastins Bībers, Lēdija Gāga (Lady Gaga), The Weeknd un citus.

“Šī ir jau ceturtā šova sezona, kuru kanāls TV3 piedāvās saviem skatītājiem, un ticam, ka sadarbības sākšana ar “Universal Music” jaunajiem māksliniekiem sniegs vēl plašākas iespējas nonākt to cilvēku redzeslokā, kuri saskatīs mākslinieku potenciālu. Mums ir liels prieks būt par daļu no jauno talantu atklāšanas, kopīgi veicinot mūzikas tirgus izaugsmi!” pauž “TV3 Group” programmu direktore Latvijā Gita Pētersone-Rudzīte.

Atklājot “Universal Music” pārstāvniecību Latvijā, mūzikas ierakstu kompānija sadarbību ar pašmāju mūziķiem sāka 2019. gadā. Šobrīd, veiksmīgi turpinot darbu ar vairākiem māksliniekiem - Patrisha, Aminata, PRUSAX, rolands če, Singapūras Satīns, “Universal Music” ieņem būtisku lomu Latvijas mūzikas tirgus attīstībā.

"Esam priecīgi par iespēju sadarboties ar kanālu TV3 un "X Faktora" komandu un atklāt talantīgus māksliniekus, kas nākotnē kļūs par daļu no “Universal Music” ģimenes," par jauno sadarbību stāsta "Universal Music Group" vadītājs Baltijā Petri Mannonens.

Populāro mūzikas šovu “X Faktors” ir izveidojis leģendārais ierakstu un televīzijas producents un pasaulslavenais TV šovu žūrijas dalībnieks Saimons Kauels. “Universal Music Group” noslēdzis sadarbības līgumu ar Saimona Kauela uzņēmumu “Syco Entertainment”, lai maksimāli palielinātu šovā atklāto mūziķu panākumus.

Abi Doils, “Syco” viceprezidents starptautiskās producēšanas jomā, komentē: "“X Faktors” ir bijis atspēriena punkts vairākām pasaulslavenām zvaigznēm, tostarp “One Direction”, Leona Luisa, “Fifth Harmony”, Džeimss Arturs, "Little Mix", Kamila Kabello."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu