Man bija jābēg, lai nedabūtu pa muti: slavenību frizieris Pērs izsakās par sabiedrības attieksmi pret seksuālajām minoritātēm

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Slavenību frizieris Pērs Bogomazovs, kurš neslēpj savu netradicionālo seksuālo orientāciju, intervijā žurnālam "Ieva" pauda viedokli, vai Latvijā mainās sabiedrības attieksme pret viendzimuma attiecībām.

Pērs norādīja, ka "katrs dzīvojam kaut kādā savā šūniņā jeb burbulī", tāpēc uz šo jautājumu nevar atbildēt viennozīmīgi.

Taču viņš ir pamanījis atšķirību starp situāciju pirms vairāk nekā desmit gadiem un tagad. "Līdz trīsdesmit gadu vecumam – es nepārspīlēšu – vismaz reizi divās nedēļās man bija jābēg ārā no sabiedriskā transporta, lai nedabūtu pa muti. Vai – eju pa ielu, nopakaļ brauc auto ar vaļēju logu un izsauc visādus komentārus.

Bet pēdējos gados tā vairs nenotiek.

Iespējams, tas saistīts ar manis paša vecumu – man jau pāri četrdesmit. Parasti jau tomēr tie ir tādi jaunāki cilvēki, kas meklē kašķi, – ne vienmēr homofobi, bet vienkārši grib būt agresīvi," intervijā atklāj Pērs.

Pērs jau astoņus gadus ir attiecībās ar dzīvesbiedru Andri Muzikantu. Pāris kopā vada kafejnīcu "Putni augļudārzā" un saimnieko kopīgā lauku īpašumā Ludzā.

Pilnu sarunu ar Pēru Bogomazovu lasiet žurnāla "Ieva" jaunākajā numurā!

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu