"Ja būs s**i - tētis vienmēr palīdzēs." Gints Valdmanis velta sirsnīgus vārdus vēl nedzimušajai meitiņai (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Fitnesa treneris Gints Valdmanis sociālajos tīklos atbildēja uz sekotāju jautājumiem, tostarp, kādas vērtības viņam būtu svarīgi nodot meitai. 

Valdmanis, kurš ar mīļoto sievieti Jekaterinu Sidorovu augustā kļūs par vecākiem pirmdzimtajai, sociālajos tīklos atklāj, ko novēl savai meitai.

"Ļoti lielu uzmanību pievērst veselībai. Tā ir pati lielākā vērtība. Laba veselība dos ļoti daudz, un būs spēcīgi pēcnācēji," uzsver Valdmanis.

Viņš turpina: "Tā vietā, lai meklētu "to īsto", labāk kļūsti pati par "īsto". Piepildi sevi, izglītojies, izzini, interesējies. Klausies sirdsbalsī. Neseko masām. Nebaidies atšķirties, bet tam nav jābūt pašmērķim. Esi tu pati. Esi laipna un draudzīga. Labi izturies pret dzīvniekiem un cieni vecākus."

"Lielākā daļa džeki ir p*****i. Jo bravūrīgāk uzvedas, jo nepārliecinātāks par sevi viņš ir. Tādi, kuri savus kompleksus risina uz citu rēķina. Mācies no piemēriem, nevis teorētiķiem. Nebaidies teikt to, ko domā, un, ja būs s**i, - tētis vienmēr palīdzēs," nobeigumā raksta Valdmanis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gints Valdmanis. ⚓️ (@gintsvaldmanis)

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu