"Kino Citadele" ver durvis apmeklētājiem ar Covid-19 sertifikātu (2)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Elmo Riig / Sakala

Sadarbībā ar Kultūras ministriju šodien "Forum Cinemas" kinoteātrī "Kino Citadele" notiks divi pilotseansi apmeklētājiem ar derīgu digitālo Covid-19 sertifikātu.

Kā informēja kinoteātrī, plkst.18 notiks filmas "Boss Level: Augstākais līmenis" seanss, bet plkst.19 interesenti varēs noskatīties kinolenti "Daudzsološa jauna sieviete".

Pilotseansi būs pieejami apmeklētājiem, kas varēs uzrādīt derīgu Covid-19 digitālo sertifikātu par veikto vakcināciju vai Covid-19 izslimošanas faktu. Savukārt biļetes pieejamas tīmekļvietnē "forumcinemas.lv", bet pasākuma dienā, ja biļetes vēl būs pieejamas, tās no plkst.17 varēs iegādāties arī kinoteātra kasēs.

Kinoteātrī vērsa uzmanību, ka apmeklētājiem ar internetā iegādātajām biļetēm, ierodoties kinoteātrī, jāveic apmeklējuma reģistrācija, ko iespējams veikt, dodoties uz kasēm kinoteātra pirmajā stāvā. Reģistrējot savu apmeklējumu, katram interesentam jāuzrāda personu apliecinošs dokuments, vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāts un derīga kino biļete. Saskaņā ar pilotseansu norises noteikumiem būs nepieciešams norādīt arī kontakttālruņa numuru.

Ienākot kinoteātrī pirms apmeklējuma reģistrācijas un digitālā Covid-19 sertifikāta pārbaudes apmeklētājiem obligāti jālieto mutes un deguna aizsegs. Tāpat cilvēkiem ir jāievēro distance un jāizvairās no drūzmēšanās. Dodoties tālāk kinoteātrī pēc Covid-19 sertifikāta pārbaudes, deguna aizsegs nav jālieto un nav jāievēro divu metru distance.

Jau vēstīts, ka šonedēļ tiek rīkoti izmēģinājuma kinoseansi, brīvdabas koncerts un teātra izrādes, lai praksē pārbaudītu Covid-19 sertifikātu izmantošanu vakcinētām un vīrusu izslimojušām personām, kuras no 15. jūnija varēs atsākt apmeklēt kultūras pasākumus, un "izzinātu, kā epidemioloģiski droši rīkot kultūras pasākumus arī vēl nevakcinētiem iedzīvotājiem".

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu