Annu Sedokovu atpūtas braucienā piemeklējusi nelāga slimība (7)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Anna Sedokova
Anna Sedokova Foto: Instagram/annasedokova

Dziedātāja Anna Sedokova vietnes "Instagram" īsajos stāstos dalījās ar fotogrāfijām, kurās pavērās baiss skats - viņas ķermeni pārklājusi nātrene.  

Sedokova saviem sekotājiem detalizēti pastāstīja par alerģiju un tās gaitu. Kā izrādās, šīs tūskas gadījumā notiek audu asinsvadu alerģiska reakcija uz kādu kairinātāju. 

"Es nolēmu vairs nelietot spēcīgus medikamentus. Tas tamdēļ, ka tie palēnām mani nogalināja un pazemināja imunitāti. Nolēmu slimību pieveikt pati. Šorīt pamodos no tā, ka smoku. To sauc par Kvinkes tūsku. Kad iekšējie orgāni pietūkst un paliek grūti elpot. Tādos gadījumos steidzami ir nepieciešama injekcija. Bez ierunām ir jākonsultējas pie ārsta," atklāja Sedokova.

Viņa piebilda, ka pietūkusi arī viņas seja un lūpas. 

Kādā citā "Instagram" stāstiņā dziedātāja atklāja, ka viņai ļoti palīdzējis vīrs, latviešu basketbolists Jānis Timma, kurš veicis injekciju.

"Vīrs man veica injekciju. It kā palika vieglāk. Ķermenis nedeg kā ugunīs. Dzīvot var. Sajūta it kā sejai būtu veiktas tūkstošiem plastiskās operācijas, un tā sajūta pamazām kļūst normāla. Smērējam krēmu. Bet būtu labāk tajā izpeldēties. Domāju, ka organismam un smadzenēm nepieciešama "globāla" tīrīšana," rakstīja Sedokova.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu