Šīrans: Kad kļuvu par tēvu, daudzi sliktie ieradumi bija jāatmet

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Eds Šīrans
Eds Šīrans Foto: publicitātes

30 gadus vecais dziesmu rakstnieks Eds Šīrans sarunā ar TVNET atklāja, ka, kopš kļuvis par tēvu meitiņai, ir bijis spiests mainīt savu ikdienu, tajā skaitā atteikties no vairākiem sliktiem ieradumiem. "Bad Habits" (Sliktie ieradumi) - tieši tā saucas Šīrana jaunā dziesma, kas kopā ar videoklipu, kurā mūziķis iejuties vampīra tēlā, klajā nāca 25. jūnijā.

"Jā, tas, ka esmu kļuvis par tēti, ir daudz ko mainījis," Šīrans saka video intervijā TVNET tiešsaistes žurnālam "Klik".  Es nevaru būt pārāk egoistisks, iet uz tusiņu un ballēties visu nakti. Tādas lietas tagad jāplāno. Es piezvanu mammai, palūdzu, vai viņa var mazliet pieskatīt bēbi." 

2020. gada rudenī piedzima Šīrana un viņa sievas Čerijas Sībornas pirmā atvase Lira Antarktika Sīborna Šīrana.

Viņš tagad rūpīgāk piedomā gan pie tā, ēd, gan pie tā, ko dzer, tajā skaitā alkoholu.

"Ir parādījušies citi pienākumi. Kad esmu turnejā, mans vienīgais pienākums bija ierasties uz koncertu laikā un būt labā līmenī. Starp koncertiem bieži devos ballēties…" stāsta Šīrans, atceroties arī ballīti Rīgā, kad pēc koncerta svinēja savu dzimšanas dienu.

Tik tiešām, pirms sešiem gadiem, kad mūziķis pirmo reizi uzstājās Rīgā, Arēnā Rīga, koncerta datums sakrita ar viņa dzimšanas dienu - 17. februāri. Savukārt 2019. gada 12. jūlija koncerts Lucavsalā notika dienā, kad klajā nāca Šīrana albums "No.6 Collaborations Project". 

Pilnu video interviju ar britu mūziķi Edu Šīranu lasi tiešsaistes žurnālā "Klik" šeit.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu