Elīna Maligina komentē runas, ka viņas vīra nāvē vainojamas narkotikas (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Elīna un Valērijs Maligini
Elīna un Valērijs Maligini Foto: LETA

2017. gada decembrī 52 gadu vecumā mūžībā devās uzņēmējs Valērijs Maligins. Ekspertīzē tika atklāts, ka Maligins nav miris vardarbīgā nāvē, tomēr izskanēja runas, ka Maligins, iespējams, miris no narkotiku pārdozēšanas. Nu šīs baumas komentējusi Maligina atraitne, multimāksliniece Elīna Maligina. 

Intervijā izdevumam "Una" uz jautājumu, cik taisnības ir apgalvojumā par narkotiku lietošanu, Maligina atbild: "Ko tik nerunā! Gan man, gan Valērijam tas bija svešs, lai ko citi runātu. Ne viņš šņauca, ne sev kaut ko dūra...

Cik zinu, viņš periodiski lietoja zāles.

Man pašai ir totālas bailes no nekontrolēšanas sajūtas, diskomforta nebūt savā ādā. Sajūtot zālītes smaku, man kļūst slikti. Esmu skolas laikā to pamēģinājusi. Bet, domājot par Valēriju, veselības ziņā bija aizmetņi tam, ka ir briesmas viņa dzīvībai, taču tie bija viņa lēmumi, kurus neviens nevarēja ietekmēt."

Vaicāta, vai viņu urdījusi vainas apziņa, Maligina atbilst apstiprinoši. "Protams, manā galvā kādu laiku malās visādas domas. Ko es būtu varējusi darīt? Kā es būtu varējusi ietekmēt viņa dzīvi? Es centos darīt kā labāk, bet šajās attiecībās, jāatzīst, biju līdzatkarīgā. Viņš bija ļoti spēcīgs cilvēks, un vairāk es gāju viņa pavadā, nevis viņš manā."

Maligina intervijā uzsver, ka tolaik abiem bijis "labāk nekā jebkad iepriekš", un viņa ir pateicīga liktenim, ka Maligins neaizgāja "strīda, nemiera, savstarpējā naida vai izrēķināšanās posmā".

Atgādinām, ka Elīna un Valērijs Maligini mija gredzenus 2016. gada oktobrī. Maligins mūžībā aizgāja 2017. gada 9. decembrī 52 gadu vecumā.

Pilnu interviju ar Elīnu Maliginu lasiet žurnāla "Una" jūlija numurā!

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu