Latviešu mūzikas projekts "Bel Tempo" sūta jaunu "atbalsta vēstuli" (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Bel Tempo"
"Bel Tempo" Foto: publicitātes

Latviešu indie/elektroniskās mūzikas projekts "Bel Tempo" atgriežas ar jaunu vasarīgu skaņdarbu "Free" un savu pirmo dzīvo uzstāšanos. 

"Aizgājušie 18 mēneši mums visiem bijuši grūti un nošķirtības pilni. "Free" ir atbalsta vēstule draugam, kas cenšas atrast savu vietu pasaulē, kas kļuvusi nedaudz traka - dažiem vairāk nekā citiem," tā preses paziņojumā raksta grupa.

Noklausies dziesmu!

Svinot dziesmas iznākšanu, piektdienas vakarā "Bel Tempo" uzstāsies festivālā AOK Circus, kas norisināsies Andrejostas kvartālā no 8. līdz 11. jūlijam, kas būs puišu pirmā dzīvā performance.

"Bel Tempo" ir duets no Rīgas. Pirmsākumos abi mākslinieki iepazinās dziesmu rakstīšanas nometnē RIGaLIVE, bet strādāja attālināti - producents Andis Ansons dzīvoja un strādāja Rīgā, kamēr dziedātājs un komponists Jūlijs Melngailis studēja mūzikas kompozīciju Londonā. Viņi savā mūzikā ietekmējušies no tādiem māksliniekiem, kā Caribou, Jungle, Sampha, Toro y Moi un citiem, apvienojot jutekliskus bītus un analogo sintezatoru skaņas ar maigiem vokāliem un pulsējošiem ģitāras rifiem, kas rada dejojamu un vienlaikus intīmu atmosfēru.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu