Kardašjanas dēļ saplūcas viņas bijušie mīlnieki

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP, AFP/SCANPIX / TVNET kolāža

Viena no amerikāņu uzņēmējas Hlojas Kardašjanas jaunākajām fotogrāfijām izraisījusi strīdu starp viņas bijušajiem mīlniekiem. 

Kardašjana 9. jūlijā vietnē "Instagram" publiskoja kadru, kurā redzama bikini, veldzējoties āra dušā. 

Fotogrāfiju komentēja Kardašjanas bijušais vīrs, basketbolists Lamars Odoms. "Hottie!" (skaistulīte - lat.val.) rakstīja Odoms, papildinot ierakstu ar sirds un uguns liesmas emocijikonām.

Drīz vien uz komentāru reaģēja arī Kardašjanas meitas tēvs, basketbolists Tristans Tomsons, ar kuru Kardašjana izšķīrās pirms aptuveni mēneša. "Dievs tevi pirmajā reizē atgrieza atpakaļ. Spēlē, ja gribi, bet dažādi rezultāti," ar divdomīgo ierakstu dalījās Tomsons.

Ļaudis metās norādīt, ka Tomsons ar šo komentāru izteicis draudus Odomam, taču citi norādīja, ka basketbolists atsaucies uz Odoma teju letālo pārdozēšanu 2015. gada oktobrī kādā Lasvegasas bordelī. 

Pēc Tomsona ieraksta Odoms savu komentāru izdzēsa. 

Kardašjana un Odoms bija precējušies no 2009. līdz 2016. gadam. Par pāra dzīvi tika veidots realitātes šovs "Hloja un Lamārs". 

Savukārt attiecībās ar Tomsonu Kardašjana ir kopš 2016. gada. Sportists vairākkārt ticis apsūdzēts neuzticībā Kardašjanai, kas bijis iemesls pāra attiecību izjukšanai. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu