Zuzāns iziet sabiedrībā ar noslēpumainu gaišmati (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Miljonārs, azartspēļu zāļu saimnieks un mākslas mecenāts Jānis Zuzāns kopā ar kādu gaišmati aizvadītās nedēļas nogalē apmeklēja Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē notiekošā mūzikas festivāla "Rīga Jūrmala 2021" atklāšanas koncertu, kurā diriģenta Džona Eliota vadībā muzicēja Marisa Jansona festivāla orķestris. 

Mūzikas festivālu "Rīga Jūrmala 2021" atklāšanas koncertu kuplā pulkā apmeklēja pašmāju radošā inteliģence, uzņēmēji, politiķi un citi ievērojami darboņi. Viņu vidū bija arī miljonārs, azartspēļu zāļu saimnieks un mākslas mecenāts Jānis Zuzāns, kas izcilo koncertprogrammu ieradās baudīt kopā ar pavadoni, kas, iespējams, ir viņa jaunā mīļotā sieviete. 

Abi bija tērpušies saskaņoti - gaišos, vasarīgos toņos un nevairījās no foto kamerām.

Gaidot koncerta sākumu, abi nesteidzīgi pastaigājās koncertzāles teritorijā, kā arī pārmija dažus vārdus ar citiem koncerta viesiem.

Žurnāls "Privātā Dzīve" bija piefiksējis, ka jaunais pāris jau kopā apmeklēja Purvīša balvas 2021 pasniegšanas ceremoniju 11. jūnijā. Turklāt abi bija tērpušies saskaņoti - dāmai esot bijusi debeszila mežģīņu kleita, bet Zuzānam - zils uzvalks.

Jau vēstījām, ka Jānis un Dina Zuzāni maija izskaņā paziņoja par šķiršanos pēc 40 gadu kopdzīves. "Esam vienojušies, ka pēc šķiršanās paliksim labi draugi, jo mūsu laulībā ir dzimušas divas meitas," norādīja Zuzāns.

Zuzānu pāris apprecējās 1986. gada janvārī, bet abu attiecības sākušās jau krietni agrāk. Abu laulības dzīvē ir dzimušas divas meitas - Elīna Janevica un Kristīne Zuzāne.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu