Britnijas Spīrsas bijušais miesassargs: "Viņa katru nedēļu tika zāļota"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Britnija Spīrsa
Britnija Spīrsa Foto: AFP/SCANPIX

Amerikāņu dziedātājas Britnijas Spīrsas bijušais miesassargs atklājis detaļas par aizbildniecības laikā pieredzēto.

Fernando Floress, bijušais policists, kurš Spīrsai nodrošināja apsardzi 2010. gadā, britu tabloīdam "The Sun" atklāja, ka katru piektdienu Spīrsas mājās ieradās kāda sieviete ar medikamentiem.

"Es Spīrsai paskaidroju, ka tur bija trīs antipsihotiskie medikamenti un kontracepcijas tabletes. Viņa no saprātīgas būtnes sāka runāt par paralēlo visumu," atklāja Florenss.

Viņš sacīja, ka to dažu mēnešu laikā, ko viņš strādāja pie Spīrsas, dziedātājas telefons tika izsekots, viesu mantas pārmeklētas un viņa esot raudājusi, kad tēvs viņai esot ko pavēlējis. 

"Džeimijs zvanīja trīs, četras reizes dienā, lai pārliecinātos, kas notiek," atklāja bijušais miesassargs. 

Spīrsa esot "vadījusi savas dienas, skatoties televizoru vai sportojot. Kad viņa jutās slikti - viņa klausījās Džeimsa Brauna "It’s A Man’s World"". 

Floress iepriekš nonāca mediju virsrakstos 2011. gadā, kad viņš iesūdzēja tiesā Spīrsu, apgalvojot, ka viņa esot viņam seksuāli uzmākusies un lietojusi narkotikas. Toreiz lietā tika panākts izlīgums. Spīrsai pietuvināts avots tolaik norādīja, ka Floress ir "mūžīgais melis". 

Jau vēstījām, ka Spīrsa jūnija izskaņā sāka cīņu pret "ļaunprātīgu" aizbildniecību, kas 13 gadus kontrolējusi viņas dzīvi. Spīrsas tēvam ar tiesas lēmumu piešķirtas aizbildniecības tiesības pār savu meitu pēc tam, kad 2008. gadā dziedātāja piedzīvoja garīga rakstura problēmas un tika uz laiku ievietota slimnīcā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu