Festivāls "Komēta" šogad nenotiks

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Festivāls "Komēta" Daugavgrīvas cietoksnī. Ilustratīvs foto
Festivāls "Komēta" Daugavgrīvas cietoksnī. Ilustratīvs foto Foto: Ieva Leiniša/LETA

Festivāls "Komēta", kas iepriekšējos piecus gadus risinājies Daugavgrīvas cietoksnī, šogad nenotiks, liecina paziņojums festivāla "facebook" lapā. 

"Kā jau zināms, Komētas īstenošana vienmēr balstījusies uz pašorganizācijas un brīvprātīgas līdzdarbošanās principiem, savukārt festivāla norise vienmēr tiek finansēta lielākoties pateicoties partneru un dažādu fondu atbalstam. Ja pirmais ir nemainīgs, jo kopiena un draugi, esošie un bijušie festivāla apmeklētāji, ir pastāvīga un vienojoša vērtība, tad finansējums diemžēl mainās attiecīgi laikiem, kādos dzīvojam," raksta festivāla organizatori. 

"Mēs vēl tiksimies!" piebilst "Komētas" komanda.

Komēta ir unikāls brīvdabas festivāls – sociāls un kultūras eksperiments trīs dienu garumā, kas aicina praktizēt prāta brīvību, klausoties lekcijās un piedaloties darbnīcās, dejojot un baudot mūziku no visas pasaules, atrodoties uz salas Daugavgrīvas cietoksnī.

Katru gadu komētieši kopā ar Bolderājas grupu un daudziem brīvprātīgajiem organizē vairākas talkas cietokšņa saglabāšanai un teritorijas sakopšanai, lai festivāla apmeklētāji varētu sajust cietokšņa īpašo atmosfēru un pavadīt laiku cieņā pret apkārtējo vidi. Rūpēs par vēsturisko apkārtni un par viesu un savu pašu brīvību, festivāls "Komēta" ierasti tiek aizvadīts bez reklāmām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu