"Vēl esmu pārejas periodā." Dina Zuzāne atklāti par dzīvi pēc šķiršanās (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis un Dina Zuzāni.
Jānis un Dina Zuzāni. Foto: Ieva Čīka/LETA

Miljonārs, azartspēļu zāļu saimnieks un mākslas mecenāts Jānis Zuzāns un viņa sieva, arī mecenāte un mākslas kolekcionāre, Dina Zuzāne šī gada maijā atklāja, ka nolēmuši šķirt 40 gadus ilgo laulību. Žurnālam "Privātā Dzīve" Dina atklāj savas pārdomas par šķiršanos un jauno dzīves posmu.

21. jūlijā oficiāli tika parakstīti šķiršanās dokumenti. "Mums tagad ir dalīti īpašumi. No šīs dienas esam juridiski sveši cilvēki. Man paliek Ķīpsalas māja ar visu iedzīvi, māja Ainažos, daži Elizabetes ielas dzīvokļi, bet Jānim – dzīvoklis Elizabetes ielā un mākslas centrs Zuzeum, par kuriem viņam gada laikā man jāizmaksā daļa, par kādu esam vienojušies, kā arī apsaimniekošanas izdevumi," "PDz" sacīja Zuzāne.

"Gribu atbrīvoties no visa liekā, nevēlos arī iesaistīties nekādās firmās un valdēs. Gribu vienkārši baudīt dzīvi. Matus nogriezu, un tagad man ir sajūta, ka esmu nometusi arī gadus," piebilda Zuzāne.

Kad izskanēja ziņa par Zuzānu šķiršanos, daudzi bija neizpratnē – kādēļ gan veiksmīgs, turīgs un šķietami saticīgs pāris pēc tik ilgiem laulībā pavadītiem gadiem pēkšņi aiziet katrs uz savu pusi.

"Pilnīgi noteikti tā bija pandēmija, kas veicināja mūsu impērijas sabrukšanu. Līdz pandēmijai mums bija aktīva sadzīve un kultūras dzīve, tad pēkšņi nekas vairs nenotika. Tas mudināja pamainīt dzīvi, meklēt asākas izjūtas, kaut ko nebijušu.

Mūsu attiecības bija labas, cieņpilnas, paralēli dzīvojošas, taču... izsīkušas.

Nav tā, ka es tagad raudātu spilvenā, tomēr domāju – kā tas varēja notikt, ka mēs nesamanījām to mirkli, kad 40 gadu ilgajā kopdzīvē, no kuriem 39 bija laulībā, radās plaisa," sacīja Dina.

Zuzāne piebilst, ka pagaidām attiecības neplāno veidot: "Vēl esmu pārejas periodā. Taču zinu, ka sieviete vīrieti vai nu ceļ, vai gremdē... Lai Jānim veicas. Ceru, ka es arī kādu varēšu celt."

Pilnu interviju ar Dinu Zuzāni lasi jaunākajā žurnāla "Privātā Dzīve" izdevumā!

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu