Karaliskā krāpšana? Princeses Eiženijas vīrs pieķerts atpūšoties ar vairākām sievietēm (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Karalienes Elizabetes II mazmeitas princeses Eiženijas vīrs Džeks Brūksbenks pieķerts divdomīgā situācijā - vīrietis uz jahtas izklaidējies ar peldkostīmos tērptām skaistulēm, vēsta portāls "Daily Mail". 

Džeks Brūksbenks devās uz Itāliju darba sakarā: viņam, kā pasākuma sponsoram, vajadzēja apmeklēt UNICEF svinīgās vakariņas. Princese Eiženija nedevās kopā ar vīru komandējumā, jo viņa rūpējas par abu dēlu. 

Tomēr Brūksbenks ne tikai apmeklēja vakariņas, bet arī atrada laiku atpūsties uz jahtas. Paparaci izdevās nofotografēt vīrieti, kurš uz luksusa jahtas atpūtās ar vairākām sievietēm.

Viņu vidū bija Brūksbenka kolēģe Reičela Zalis, kā arī modeles Marija Bučellati un Ērika Pelosini. Jautrā kompānija vairākas stundas pavadīja uz jahtas, un divdomīgās paparaci fotogrāfijas tika publicētas kādā karaliskās ģimenes fanu kluba vietnes "Instagram" kontā. Pats Džeks situāciju nekomentē.

Atgādinām, ka princese Eiženija ar izbijušo bārmeni, uzņēmēju Džeku Brūksbenku salaulājās 2018. gadā Vindzoras pils Svētā Džordža kapelā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu