Kas noticis ar Lienes Greifānes seju? Jaunā režisore atbild satrauktajiem faniem (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Dziedātāja un režisore Liene Greifāne, kura nule absolvēja Viskrievijas Valsts kinematogrāfijas institūtu ar sarkano diplomu, saņēmusi virkni jautājumu un komentāru no sekotājiem - kas noticis ar jaunās režisores izskatu? 

Greifāne vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos pateicās saviem sekotājiem par apsveikumiem saistībā ar augstskolas absolvēšanu, kā arī izteicās par saņemtajiem komentāriem saistībā ar viņas "jauno seju".

"Mīļie draugi! Ļoti daudzi man jautā, kas ar manu seju ir noticis. Fotogrāfijā, kuru es ar diplomu nošēroju, es ne pēc sevis izskatos. Viss ir kārtībā!

Nekas nav sapumpēts,

tā vienkārši bija "Instagram" maska. Es biju gulējusi četras stundas, un gribējās izskatīties skaistākai, nekā es biju," atklāj Greifāne.

Video nobeigumā viņa pasmējās par sevi, sakot: "Viss kārtībā, palieku aizvien sirmāka, vecāka, resnāka, kā jau 35-gadīgam cilvēkam pienākas."

Jau vēstījam, ka Greifāne pameta Latviju 2016. gadā, lai studētu režiju Viskrievijas Valsts kinematogrāfijas institūtā. "Nu ko, pieci gadi ir pagājuši, eksāmeni nolikti uz augstajām ballēm, sarkanais diploms kabatā. Paldies visiem, kuri atbalstīja un ticēja," pēc saņemtā diploma pie faniem vērsās Greifāne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liene Greifāne Лиене Грейфане (@lienegreifane)

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu