Samanta Tīna tikusi pie iespaidīga izmēra tetovējuma (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Dziedātāja Samanta Tīna pārsteigusi savus sekotājus ar jaunu ķermeņa rotu - tetovējumu uz muguras. 

Kā liecina Tīnas publiskotais foto un apraksts vietnē "Instagram", viņa uz muguras uztetovējusi Auna zīmi.

"Viņa ir aiz manis. Viņa ir uz manas muguras! Viņa - Samanta, spītīgs, ambīcijām pārpildīts, prasīgs un kritisks auns!" pie publiskotā kadra raksta dziedātāja.

Viņa turpina: "Mums nekad nav nevienam nekas bijis jāpierāda vai kāds jāuzvar, vai jāsacenšas ar kādu, lai kaut ko pierādītu. Ir jasacenšas un jāuzvar tikai un vienīgi sevi pašu - savs prāta kritiskais cietums pret sevi.

Es to esmu izdarījusi! Uzvarējusi sevi.

Es vienmēr būšu pati sev priekšā, jo esmu sev piedevusi kļūdas - iedomātās vai citu norādītās, esmu savam perfekcionisma aunam piedevusi un ļāvusies būt ievainojuma un paļauties nekontrolēt savu sievišķīgo sirdsbalsi un sajūtas."

"Ir jānomirst, lai sevi uzvarētu un pieņemtu. Ir bijis ļoti grūti cīnīties ar sevi, lai ļautu tam notikt. Es savu cīņu ar sevi esmu uzvarējusi, esmu acu skatienu priekšā savam aunam, taču tiem, kas man ir aiz muguras tur arī paliks ar mana spītīgā un šad tad skarbā auna cieto skatienu pretī! "Aizmugure" man ir spēcīga, par to nav šaubu. Esmu pasargāta aiz viņas - aiz sevis pašas!" nobeigumā raksta dziedātāja, pasakoties savam tetovēšanas meistaram, kurš "uztvēra" viņas vēlmes. 

Vairums Samantas sekotāju atzinīgi novērtēja viņas jauno ķermeņa rotu, komentāros daloties ar sirds un uguns liesmas emocijikonām. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Samanta Tīna Official (@samantatina)

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu