Brīvību Britnijai! Spīrsas tēvs nācis klajā ar paziņojumu, kas mainīs visu (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Britnija Spīrsa
Britnija Spīrsa Foto: VALERIE MACON/AFP

Pēc vairāku mēnešu ilga spiediena no amerikāņu dziedātājas Britnijas Spīrsas atbalstītājiem dziedātājas tēvs Džeimijs Spīrss 12. augustā tiesai norādīja, ka ir gatavs atkāpties no aizbildņa statusa pār savas meitas īpašumiem.

"Faktiski nav nekāda pamata apturēt vai atcelt Spīrsa kunga kā īpašumu aizbildņa statusu, un ir ļoti diskutabli, vai izmaiņas aizbildniecībā ir Spīrsas jaunkundzes interesēs," teikts dokumentā, kas iesniegts kā atbilde lūgumam atcelt Spīrsa aizbildņa statusu.

"Tomēr, lai arī Spīrsa kungs ir kļuvis par nepamatotu uzbrukumu mērķi, viņaprāt, publiska cīņa ar savu meitu pār viņa aizbildņa statusu nebūtu meitas interesēs. Tātad, pat ja Spīrsa kungam ir jāapstrīd šis nepamatotais lūgums atcelt viņu no aizbildniecības, Spīrsa kungs ir ieinteresēts sadarboties ar tiesu un viņa meitas jauno advokātu, lai tiktu sakārtota pāreja uz jaunu aizbildni."

Spīrsas advokāts Metjū Rozengarts norādīja ka šis ir svarīgs notikumu pavērsiens: "Mēs esam gandarīti, ka Spīrsa kungs un viņa advokāte šodienas pieteikumā atzina, ka viņam būtu jāatceļ aizbildņa statuss. Tā ir Britnijas aizstāvēšana. Tomēr mēs esam vīlušies viņu nepārtrauktajos apkaunojošajos un nosodāmajos uzbrukumos pret Spīrsas jaunkundzi. Mēs ceram turpināt nopietnu izmeklēšanu pret Spīrsa kungu un citiem, kuri pēdējos 13 gados izzaga miljoniem dolāru no viņa meitas līdzekļiem."

Spīrss ir aizbildnis pār meitas īpašumiem, kuru vērtība ir lēšama 60 miljonos ASV dolāru (aptuveni 51 miljons eiro).

Jau vēstījām, ka jūnija beigās Spīrsa sāka cīņu pret "ļaunprātīgu" aizbildniecību, kas 13 gadus kontrolējusi viņas dzīvi. 

Spīrsas tēvam ar tiesas lēmumu piešķirtas aizbildniecības tiesības pār savu meitu pēc tam, kad 2008. gadā dziedātāja piedzīvoja garīga rakstura problēmas un tika uz laiku ievietota slimnīcā. Kopš tā laika aizbildniecība ir pagarināta vairāk nekā 10 gadus. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu