Modele Ginta Lapiņa dalās ar īpašiem foto un atklāj savu dzemdību stāstu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Amerikā dzīvojošā latviešu modele Ginta Lapiņa, kura 13. jūlijā kļuva par māmiņu pirmdzimtajam, sociālajos tīklos atklājusi savu dzemdību stāstu.

Lapiņa dalījās ar virkni fotogrāfiju, pievienojot tām aprakstu par dzemdību dienu.

"13. jūlijs - pati īpašākā diena manā dzīvē, jo es sagaidīju pasaulē tevi, mazulīti Aksel! Viss sākās 12. jūlija vakarā pēc masāžas. Tovakar es pavaicāju savai masierei, vai viņa var paspiest uz punktiem, kas stimulētu dzemdības. Es joprojām nezinu, vai tas nostrādāja, vai mazulītis pats bija gatavs, vai abi, bet dažas stundas vēlāk es sāku just kontrakcijas. Es biju nomodā visu nakti un piedzīvoju sāpes, kas laika gaitā kļuva tikai spēcīgākas. Mēs pametām māju sešos no rīta un pusceļā uz slimnīcu sapratām, ka esam aizmirsuši dzemdību somu. Fiksi apgriezāmies, atgriezāmies mājās un tikai tad braucām uz slimnīcu.

Slimnīcā man teica, ka neesmu pat tuvu dzemdībām, un vaicāja, vai vēlos atgriezties mājās. Es teicu - nekādā gadījumā, jo sāpes tobrīd jau bija sirreālas.

Viņi beidzot mani ievietoja palātā, un 13. jūlija agrā vakara stundā mazulītis Aksels nāca šai pasaulē. Visneiedomājamākā sajūta, kāda jebkad ir bijusi, ir beidzot ieraudzīt un turēt rokās savu bērniņu, kuru tu nēsāji deviņus mēnešus. Es nesaprotu, kā es šo varētu pārciest bez Braienta palīdzības. Viņš bija tik ļoti iesaistīts un es sajutu to vienotību, kuru nemaz nezināju, ka eksistē.

Mēs tagad esam ģimene!

Mans drosmīgais mazais zēns, mēs to paveicām! Es esmu lepna būt tava māmiņa. Nevaru sagaidīt, kad varēšu tev iemācīt un parādīt pasauli, mana mīlestība!" ar emocionālu ierakstu dalījās Lapiņa.

Modeli un viņas dzīvesbiedru Braientu Naitu ar īpašo notikumu sveica virkne ļaužu, tostarp arī pašmāju influencere Agnija Grigule, modele Lana Zakocela, un citi modes industrijā atpazīstami cilvēki.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu