Neticama izglābšanās! Baiba Sipeniece-Gavare reiz pakļuvusi zem vilciena (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Baiba Sipeniece-Gavare
Baiba Sipeniece-Gavare Foto: Renārs Koris

Iemīļotā TV un radio ētera personība Baiba Sipeniece-Gavare, viesojoties STV Pirmā! sarunu raidījumā "Kad viņas satiekas", atklāja, ka piedzīvojusi teju neticamu izglābšanos, kas likusi nojaust augstāko spēku klātesamību cilvēka dzīvē.

Savulaik, braucot vilcienā kopā ar Kristīni un Andu Zadovskām, māsām gadījies nozaudēt no Amerikas atvesto rokassomiņu – tā nejauši izkritusi no vilciena, un Baiba, daudz nedomājot, metusies vērtīgo lietu glābt.

Mēģinot atkal ielēkt braucošā vilcienā, viņa tikusi parauta zem tā.

"Es tagad guļu, man virs galvas iet vilciens, un es domāju – cik stulba nāve! Tiešām! 27. oktobris – vēl tagad atceros. Es domāju – ak dievs, nav pat ko atcerēties. Un tiešām – ir kaut kāds mirklis, kad tā filmiņa skrien un kaut kādi kadri no dzīves iet. Un es vienu mirkli guļu un domāju – drausmīgi stulba nāve! Kā es tai zārkā izskatīšos – to es pagūstu vēl izdomāt. Un tad mani kaut kāda roka paņem un izrauj ārā, bet vilciens aiziet," atceras Baiba Sipeniece-Gavare.

Tāpat viņa ne bez humora piebilda, ka šajā brīdī vēl dzirdējusi operdziedātājas Kristīnes Zadovskas dzidro altu, kura kliedz: "Maku paņem!" 

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu