"Taliban" pārņemto Afganistānu pametusi valsts lielākā popzvaigzne (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Afganistānas lielākā popzvaigzne Ariana Sajīda paziņojusi, ka pamet talibu pārņemto valsti, teikts dziedātājas "Instagram" ierakstā.

36 gadus vecā dziedātāja saviem sekotājiem atklājusi, ka pēc "vairākām neaizmirstamām naktīm" viņa šobrīd ir sasniegusi Kataras galvaspilsētu Dohu un tālāk dosies uz Stambulu Turcijā, kur viņai esot mājas. 

"Es savā pēdējā intervijā teicu, ka būšu "pēdējais kareivis, kurš pametīs dzimteni", un, interesantā kārtā, tas notiek šobrīd. Es ceru un lūdzos, lai pēc nesenajiem notikumiem, mazākais, ko mani skaistie cilvēki varētu darīt, ir dzīvot miermīlīgu dzīvi bez bailēm no terorista pašnāvnieka un sprādzieniem. Mana sirds, manas lūgšanas un manas domas vienmēr būs ar jums!"

"Pēc tam, kad nokļūšu mājās un mans prāts un emocijas atgriezīsies atpakaļ normālā stāvoklī, man būs daudz stāstu, ar ko padalīties."

Jau ziņots, ka, Afganistānu atstājot ASV un citu ārvalstu spēkiem, talibi šomēnes sāka ofensīvu, pārņemot savā kontrolē visu valsti un svētdien ieņemot galvaspilsētu Kabulu. Afganistānas prezidents Ašrafs Gani svētdien atstāja valsti.

Talibu pārstāvji paziņojuši, ka uz līdzšinējās valdības ierēdņiem attieksies amnestija, jaunajā valsts valdībā varēs piedalīties sievietes un citu politisko spēku pārstāvji. "Taliban" līderi arī aizlieguši saviem kaujiniekiem nodarboties ar laupīšanu.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu